Logo MojaObčina.si

Šempeter-Vrtojba

JUTRI
10°C
-6°C
SRE.
8°C
-4°C

Javni poziv za zagotavljanje toplega obroka za učence in dijake

Občina Šempeter-Vrtojba na podlagi prejete okrožnice Ministrstva za izobraževanje znanost in šport številka 6030-1/2020/88, z dne 4. 11. 2020 objavlja Javni poziv za zagotavljanje toplega obroka za učence in dijake.

 

Predmet javnega poziva:

Zagotavljanje toplega obroka za učence in dijake za katere je v času zaostrenih epidemioloških razmer organizirano izobraževanje na daljavo in tak obrok potrebujejo.

 

Kriteriji za upravičenost do brezplačnega toplega obroka:

Brezplačni topli obrok pripada učencem in dijakom, pri katerih povprečni mesečni dohodek na osebo, ugotovljen v odločbi o otroškem dodatku ali državni štipendiji ali odločbi na podlagi vloge za priznavanje pravice do subvencije malice ali kosila ne presega 382,82 EUR (3. dohodkovni razred otroškega dodatka oziroma 2. razred državne štipendije).

 

Organizacija in prevzem toplega obroka:

Za učence in dijake bo topli obrok pripravljala Osnovna šola Ivana Roba Šempeter pri Gorici.

Učenci in dijaki oziroma njihovi starši bodo topli obrok lahko prevzeli na šoli v Šempetru pri Gorici ali podružnični šoli v Vrtojbi. V izjemnih primerih, ko kosila ne bi mogli prevzeti sami, bo za dostavo obroka na dom poskrbljeno. O tem šolo obvestite ob prijavi.

Dijaki in učenci, ki ne obiskujejo Osnovne šole Ivana Roba Šempeter pri Gorici, bodo kosilo lahko prevzeli naslednji dan, ko bodo njihove matične šole ugotovile upravičenost in posredovale prijavo. Učenci OŠ Ivana Roba Šempeter pri Gorici pa bodo kosilo lahko prevzeli  naslednji dan po prijavi. Šolska kuhinja bo kosila zagotavljala od torka, 10. novembra 2020.

 

Prijava toplega obroka:

Učenci in dijaki s prebivališčem v Občini Šempeter-Vrtojba se na topli obrok prijavijo preko šole, ki jo obiskujejo. Zaradi morebitne potrebe po komunikaciji posredujte telefonsko številko na kateri ste dosegljivi. Prijava velja do preklica, za morebitno dnevno odjavo pa morate do 8. ure sporočati sami, na e-naslov kuhinja.osir@gmail.com.

Šole bodo zbrane podatke o prijavah posredovale Osnovni šoli Ivana Roba Šempeter pri Gorici na e - naslov kuhinja.osir@gmail.com.

S prijavo učenci in dijaki privolijo, da občine in šole podatke uporabijo za organizacijo in prevzem toplega obroka.

 

Informacije:

Za dodatne informacije lahko pokličete na tel. številko 051 37 37 54 ali pišete na e-pošto: kuhinja.osir@gmail.com.

 

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi