Logo MojaObčina.si

Šempeter-Vrtojba

JUTRI
23°C
4°C
PON.
18°C
8°C
4430

Objavljen je natečaj za Vipavsko vinsko kraljico 2018

DAM-FEST Damjan Čoha s.p. v sodelovanju z občinami Ajdovščina, Miren-Kostanjevica, Renče-Vogrsko, Šempeter-Vrtojba, Vipava in Mestno občino Nova Gorica razpisuje natečaj za vipavsko vinsko kraljico 2018. K sodelovanju vabi polnoletna dekleta s stalnim bivališčem na območju Vipavske doline, z znanjem o vipavskem vinarstvu in vinogradništvu in so pripravljena sodelovati na prireditvah, ki jih za promocijo vipavskih vin, vinske kulture in s tem povezane turistične ponudbe pripravljajo Zavod za turizem TRG Vipava ter občine iz območja Vipavske doline.


Strokovna komisija bo ocenjevala splošno znanje, poznavanje vinogradništva in vinarstva s poudarkom na vinih iz Vipavske doline, način javnega nastopanja ter predstavitev vina.

Prijava kandidatke mora vsebovati: ime in priimek, stalni naslov, datum in kraj rojstva, kontaktne podatke (številka mobilnega telefona, elektronski naslov), kratek življenjepis.

Prijave pošljite do 24. avgusta 2018 na naslov: DAM-FEST Damjan Čoha s.p., Cebejeva ulica 21, 5270 Ajdovščina, ali na elektronski naslov damfest.event@gmail.com.

Dodatne informacije dobite na naslednjih kontaktih: tel.: 041 132 200, e-pošta damfest.event@gmail.com

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi