Logo MojaObčina.si
DANES
34°C
21°C
JUTRI
33°C
20°C
Oceni objavo

Javni razpis za vključitev v projekt Podjetno nad izzive - PONI GORIŠKA

RRA SEVERNE PRIMORSKE d.o.o. Nova Gorica, kot nosilec projekta PONI GORIŠKA – Podjetno nad izzive v Goriški regiji, v okviru Severnoprimorske mrežne regionalne razvojne agencije, in v sodelovanju s projektnima partnerjema RRA ROD Ajdovščina ter PRC Tolmin, objavlja dva nova razpisa za vključitev v projekt Podjetno nad izzive - PONI GORIŠKA z izvedbo na lokacijah Ajdovščina in Tolmin v obdobju od 1. 9. 2024 do 31. 12. 2024.

Projekt predstavlja model podjetniškega usposabljanja, ki omogoča potencialnim podjetnikom, da v 4 mesecih razvijejo in uresničijo svojo podjetniško idejo. Gre za program, ki vključuje raznovrstna podjetniška usposabljanja, strokovno mentorstvo in praktično pomoč pri uresničevanju njihove poslovne vizije.

Namen projekta (Podjetno nad izzive - PONI GORIŠKA) je spodbuditi razvoj podjetništva in podpreti udeležence pri doseganju uspeha na njihovi poslovni poti.

V projekt se lahko vključijo posamezniki, ki imajo poslovno idejo, ne glede na starost, stopnjo izobrazbe ali trenutni status zaposlitve. 

Pogoji za vključitev v projekt:

  • poslovna ideja,
  • stalno ali začasno bivališče v eni izmed občin Goriške regije,
  • kandidat predhodno še ni bil vključen v katerikoli program Podjetno v svet podjetništva ali Podjetno v svet podjetništva za problemsko območje v kateri koli regiji,
  • ob pričetku vključitve ni ovir pri podpisu pogodbe o zaposlitvi,
  • izbran kandidat bo imel na dan vključenosti v projekt izpolnjene vse pogoje za podpis pogodbe o zaposlitvi na RRA SEVERNE PRIMORSKE d.o.o. Nova Gorica,
  • kandidat ima poravnane vse zapadle obveznosti do države,
  • kandidat odda vlogo za vključitev v projekt samo v Goriški regiji.

V času trajanja projekta bodo udeleženci redno zaposleni pri RRA SEVERNE PRIMORSKE d.o.o. Nova Gorica, kar jim bo omogočilo popolno predanost poslovni ideji in sodelovanje pri uresničevanju svojih podjetniških ciljev.

Lokacija izvedbe posamezne skupine:

2. Skupina: AJDOVŠČINA - RRA ROD, Vipavska cesta 4, 5270 Ajdovščina

3. Skupina: TOLMIN - PRC Tolmin, Trg tigrovcev 1, 5220 Tolmin

Rok za oddajo vlog: 12. 7. 2024 (velja poštni žig tega dne)

Več o projektu in razpisu: www.poni-goriska.si

Projekt sofinancira Evropski sklad za regionalni razvoj in Republika Slovenija.

Oglejte si tudi