Logo MojaObčina.si
DANES
22°C
8°C
JUTRI
26°C
6°C
Oceni objavo

EZTS GO objavlja dva razpisa za zaposlitev, da bi okrepil upravno in projektno strukturo

Evropsko združenje za teritorialno sodelovanje EZTS GO je objavilo dva razpisa za zaposlitev, z namenom utrditve upravne in projektne strukture. Iščejo kandidate za delovni mesti koordinatorja programov politik EU ter referenta za administracijo in računovodstvo.

Koordinator programov politik EU, uvrščen v kategorijo D, bo odgovoren za upravljanje projektov financiranih s strani Evropske unije. Njegove glavne naloge bodo analiza in priprava projektov, iskanje finančnih sredstev in poročanje o projektih. Kandidati za to delovno mesto morajo imeti univerzitetno izobrazbo ter bogate izkušnje na področju upravljanja in poročanja o evropskih projektih.

Referent za administracijo in računovodstvo, uvrščen v kategorijo C, bo odgovoren predvsem za vodenje računovodstva. Kandidati za to delovno mesto morajo imeti srednješolsko izobrazbo in predhodne izkušnje na področju računovodstva.

Za obe delovni mesti je predvidena enoletna pogodba z možnostjo podaljšanja. Podrobnosti o pogojih in načinu prijave najdete na spletni strani EZTS GO na naslovu www.euro-go.eu v razdelku "Natečaji".
Prijave se sprejemajo izključno po elektronski pošti do 10. julija 2023 (do 12. ure). 

Povezavi na razpisa:
- IZBOR KOORDINATORJA PROGRAMOV POLITIK EU (LINK)
- IZBOR REFERENTA ZA ADMINISTRACIJO IN RAČUNOVODSTVO (LINK)


S tema dvema razpisoma želi EZTS GO okrepiti svojo strukturo in tako v celoti podpreti razvoj mest Gorica, Nova Gorica in Šempeter-Vrtojba. EZTS GO ima ključno vlogo pri upravljanju Sklada za male projekte SPF, pripravi Evropske prestolnice kulture 2025 in z njo povezanih naložbah ter uvedbi čezmejne souporabe koles.

Direktorica EZTS GO Romina Kocina: "Z novimi zaposlitvami EZTS GO dosega svojo končno strukturo v okviru priprav na leto 2025, ko bosta Nova Gorica in Gorica postali evropska prestolnica kulture. Ta pomemben korak nam bo omogočil uspešno upravljanje projektov in razvojnih priložnosti, ki so pred nami. Z veseljem pozdravljamo nove talente v naši ekipi. Te zaposlitve so priložnost, da prispevamo k izboljšanju ozemlja in spodbujamo čezmejno sodelovanje."

Oglejte si tudi