Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
2°C
JUTRI
15°C
1°C
Oceni objavo

Brezplačna računalniška izobraževanja

V okviru operacije sodelovanja LAS z nazivom Digitalne rešitve ZA izzive podeželja, ki je sofinanciran s strani Evropske unije iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in Republike Slovenije v okviru Programa razvoja podeželja 2014-2020, nadaljujemo z izvajanjem brezplačnih računalniških izobraževanj na območju LAS Goričko 2020
 

Izobraževanja bodo razdeljena na več manjših sklopov, in sicer 1 sklop izobraževanja bo trajal 4 šolske ure. Pripravili smo 17 sklopov , v katere se bodo lahko udeleženci vključili glede na svoje potrebe ter zanimanje. 
 

SKLOP 1: POZNAVANJE RAČUNALNIKA
SKLOP 2: DELO Z RAČUNALNIKOM
SKLOP 3: OBLIKOVANJE BESEDIL (WORD)
SKLOP 4: PREDSTAVITVENI PROGRAM MICROSOFT PowerPoint
SKLOP 5: UPORABA INTERNETA
SKLOP 6: ELEKTRONSKA POŠTA G-MAIL
SKLOP 7: ELEKTRONSKA POŠTA MOZILLA THUNDERBIRD
SKLOP 8: RAČUNALNIK KOT DIGITALNO ORODJE - DIGITALNA FOTOGRAFIJA
SKLOP 9: EXCEL: DELO S PODATKI, TABELAMI, GRAFI
SKLOP 10: SOCIALNA OMREŽJA IN KOMUNICIRANJE V INTERNETU
SKLOP 11: VARNOST IN OBNAŠANJE NA INTERNETU
SKLOP 12: UPORABA E-STORITEV
SKLOP 13: OSNOVNO UREJANJE SPLETNIH STRANI
SKLOP 14: OSNOVE UPORABE PAMETNEGA TELEFONA IN VARNOST
SKLOP 15: NAPREDNA UPORABA PAMETNEGA TELEFONA
SKLOP 16: PRODAJA IZDELKOV S POMOČJO INFORMACIJSKO-KOMUNIKACIJSKE TEHNOLOGIJE
SKLOP 17: PRAKTIČNA UPORABA RAČUNALNIKA NA KMETIJI

Glede na interese in potrebe udeležencev se sklop lahko ponovi, udeleženci pa se lahko udeležijo več različnih sklopov, glede na svoje potrebe in zanimanje. Skupina bo sestavljena iz 10 udeležencev, katerim bomo mi priskrbeli računalnike. V primeru, da se udeleženci odločijo za sklop 14 in 15, morajo prinesti svoje mobilne telefone.
 

Prosimo pa da nam zaradi lažje organizacije čim prej sporočite, KDAJ želite da izobraževanje izvedemo v vašem kraju (lahko tudi v naših prostorih v Martjancih 36 - saj so prostori že opremljeni z računalniki na ustrezni razdalji + imamo dober wi-fi signal ki je potreben za nemoteno delo, itd.), kateri sklopi vas zanimajo ter koliko bo udeležencev.
 

Seveda bodo izobraževanja potekala ob rednem razkuževanju rok, na ustrezni varnostni razdalji ter ob uporabi zaščitnih mask, da zagotovimo maksimalno varnost pred širjenjem virusa COVID.
 

Za vsa dodatna vprašanja sem vam na voljo na elektronskem naslovu jozica@las-goricko.si ali na telefonski številki 02 538 13 52.

Oglejte si tudi