Logo MojaObčina.si

Rogašovci

DANES
22°C
7°C
JUTRI
22°C
6°C

Povabilo k soustvarjanju - Kjer poročate tudi vi

Ljudje pišemo zanimive zgodbe, zaradi katerih je vsak kraj edinstven. Vsak občan je soustvarjalec lokalnega utripa, zato vabljeni, da začnete tudi vi poročati o aktualnem dogajanju vaše občine na spletnem portalu MojaObčina.si Rogašovci (www.mojaobcina.si/rogasovci).

Objavljanje na portalu je omogočeno posameznikom ter društvom in ostalim neprofitnim organizacijam in je zanje tudi brezplačno! Več kot je avtorjev, večja je pokritost tematik v vaši občini, kar je velika prednost, saj se na ta način obvešča tudi o tistem dogajanju, ki bi sicer lahko ostalo prezrto, a daje vaši občini poseben čar!

Danes, ko se nahajamo v posebnih razmerah in ko je življenje v marsikaterih vidikih precej omejeno, se na prvi pogled morda zdi, da se nič ne dogaja, a vendar … se dogaja! Poročanje niso le navadne novice, saj lahko pripravite zanimive intervjuje, (foto)reportaže, pesnitve, video in avdio posnetke in podobno! Poleg novice je možno objaviti dogodek, če ga organizirate, pri tem pa ni važno, ali se odvija na fizični lokaciji ali na spletu.

Vi ste tisti, ki najbolje poznate svojo občino. Registrirajte se na portalu MojaObčina.si Rogašovci in s svojimi objavami prispevajte k pisani podobi svojega kraja!

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Oglejte si tudi