DANES
21°C
9°C
JUTRI
23°C
6°C
Oceni objavo

Zbor članov PD Rečica ob Savinji

Zbor članov PD ali občni zbor društva smo izvedli 22. 2. 2024 ob 18. uri v prostorih gasilskega doma Rečica ob Savinji. Zbora so se udeležili člani društva, gostje iz sosednjih društev in društev iz občine, gospa županja Majda Potočnik in gospa predsednica SMDO Manja Rajh.

Za čudovito vzdušje na zboru so že pred začetkom poskrbeli nastopajoči, ki so izvedli čudovit in pester kulturni program. Zaigrala je harmonika, mladi pevci so zapeli, deklamirali in plesali. Iskreno se zahvaljujem učencem Osnovne šole in učiteljicam za prečudovit program, prav tako iskrena hvala Primožu Zviru in njegovemu orkestru. V nadaljevanju smo predstavili opravljeno delo v letu 2023, ker smo bili zelo aktivni, so tudi poročila bila daljša. Prav je, da se vsaj enkrat na leto predstavijo aktivnosti društva. Seveda hvala vsem in vsakemu posebej, ki pripomorete, da je društvo aktivno in je njegova dejavnost pestra na vseh področjih. Pogrešamo sicer udeležbo osnovnošolskih otrok na pohodih, na orientaciji, pa upam, da se bodo tudi na tem področju stvari uredile.

Predstavili smo tudi plan dela za leto 2024, trudili se bomo, da bomo aktivni in privabili k sodelovanju čim več ljudi. Na koncu pa so bila podeljena priznanja PZS in zahvala društva za prizadevno delo. Priznanja so dobili Tanja Skok, Renata Verbič, Fanika Česko, Janez Železnik, Branko Ugovšek, Olga Berložnik in Zlatko Tajnšek.

Omenjeno je tudi bilo, da je lansko leto najvišje priznanje PZS prejel na predlog društva Stanko Golob. Zavedamo se, da je veliko članov še, ki si priznanja zaslužijo, zato bomo vsako leto skrbeli, da ne bo kdo prezrt. Podelili smo tudi nagrade za največkrat obiskan najvišji vrh občine Medvedjak.

1/12












Na koncu so imeli besedo gostje, ki so vsi po vrsti pohvalili delo društva in nam zaželeli uspešno delovanje tudi naprej. Ob zaključku je bila še pripravljena pogostitev, za katero je z zelo okusno hrano poskrbelo osebje TK Tiršek. Hvala vsem, ki ste se zbora udeležili in poskrbeli, da je bilo vzdušje prijetno. Za čudoviti cvetlični aranžma in prelepe šopke pa hvala gospe vrtnarki Jelki.

Predsednik: Janez Janže


(vir: Facebook - Planinsko društvo Rečica ob Savinji)

Oglejte si tudi