Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
5°C
JUTRI
23°C
6°C
Oceni objavo

POZIV INTERESENTOM ZA OBVESTILNE TABLE

Občina Rečica ob Savinji je prenovila trško središče ter ulico, ki vodi proti Dol-Suhi. Zaradi prenovljenega trga nameravamo v Občini postaviti novo obvestilno signalizacijo, saj želimo poenotiti izgled trškega jedra v skladu s Pravilnikom o prometni signalizaciji in prometni opremi na cestah  (Uradni list RS, št. 99/1546/17 in 59/18).  

V ta namen je Občina že postavila jeklene konstrukcije oziroma okovja. Jekleni konstrukciji na cesti Rečica ob Savinji - Dol-Suha stojita v trgu pri Oterju in pred Tavčarjevim dvorom. V smeri iz Dol-Suhe proti trškemu jedru je konstrukcija nameščena ob cesti pred Občino.

Na te konstrukcije bomo postavili znake za obveščanje o občinskih objektih, gospodarskih subjektih, območjih kulturnih, naravnih in turističnih znamenitosti … Gre za točno predpisane znake v velikosti 1300 x 300 mm, predpisana je tudi barva za posamezno namembnost znaka. Na znaku bosta zapisana ime objekta/poslovnega subjekta ter smer vožnje. Plačnik stroškov za izdelavo in postavitev posameznega znaka je  naročnik/lastnik znaka.

Občina poziva morebitne naročnike, ki bi želeli na konstrukcije namestiti obvestilne table za svojo dejavnost, dado 4. septembra 2019 sporočijo svoj interes na naslov Občina Rečica ob Savinji, Rečica ob Savinji 55, 3332 Rečica ob Savinji ali direktor@obcina-recica.si. Število znakov na vsaki konstrukciji je namreč omejeno.

Oglejte si tudi