Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
6°C
JUTRI
16°C
-3°C
Oceni objavo

Drugi KKŠ Summer Break presegel pričakovanja

Minuli vikend se je na Ravnah na Koroškem odvil drugi KKŠ Summer Break. Največji športno-zabavni dogodek na Koroškem je presegel vsa pričakovanja, tako na strani organizatorjev kot tudi mnogih obiskovalcev.

1. julija so se že zgodaj dopoldne na prizorišču KKŠ Summer Break-a začeli zbirati športniki od blizu in daleč. Med 215 udeleženci turnirjev je bilo poleg večine Korošcev moč opaziti tudi tekmovalce iz drugih koncev Slovenije, pa tudi iz Avstrije in celo Škotske. Pomerili so se v odbojki v vodi, odbojki na mivki, malem nogometu, nogometu na umetni travi, tenisu, ulični košarki in kolesarskem izzivu, ki so ga organizatorji priredili v sodelovanju z Vidom Peršakom, najboljšim slovenskim enduro kolesarjem. Tekmovalce je na turnirjih kljub vročini spodbujalo okoli 600 navijačev in obiskovalcev, ki so se lahko brezplačno ohladili v letnem bazenu. Za pestro in zabavno dnevno dogajanje je poskrbel znan slovenski stand-up komik Gašper Bergant. Tisti najvztrajnejši obiskovalci so si v kampu na prizorišču postavili tudi šotore in so na bazenu uživali še dan po prireditvi.

Zvečer, ko so bili vsi turnirji končani, je sledila podelitev nagrad, ki jih je kot častni gost podelil Vid Peršak. Ko so vsi tekmovalci prevzeli svoje nagrade, so glavni oder prevzeli Hamo & Tribute 2 Love, ki so dodobra ogreli ozračje, zatem pa so nastopile glavne zvezde večera: Big foot mama. Za konec pa so obiskovalce pozno v noč zabavali še koroški Farty Animals. Večerni del dogodka je na prizorišče privabil kar 2500 obiskovalcev.

Da so obiskovalci po zabavi varno prispeli domov, so poskrbeli člani zavoda Vozim, ki so v okviru projekta Heroji furajo v pižamah do zgodnjih jutranjih ur obiskovalcem nudili brezplačen prevoz na in iz prizorišča.

»Hvala vsem, ki nam pomagate pisati zgodbo KKŠ Summer Break«, so pri Klubu koroških študentov zapisali na družbenem omrežju facebook. Pri organizaciji projekta so med drugimi sodelovali ZKŠTM Ravne, slovenjgraško podjetje Troia, Občina ravne, ravenski prostovoljni gasilci, Občina Mislinja ter ekipa, ki je organizirala Bike challenge – Vid Peršak, Matej Kodrin, Primož Gams in Matevž Kert. »Mislim, da smo presegli vsa pričakovanja,« je bila kratka predsednica Kluba koroških študentov, Doris Brajnik.

Vir: https://www.ravne.si/objava/145330

Oglejte si tudi