Logo MojaObčina.si

Ravne na Koroškem

DANES
23°C
17°C
JUTRI
27°C
16°C
3107

ZAGOVORNIK NAČELA ENAKOSTI NA RAVNAH

te doma na Koroškem in se soočate z diskriminacijo ali vas zanima karkoli v zvezi z diskriminacijo?

Prijavite se na pogovor s svetovalcem v terenski pisarni Zagovornika načela enakosti, ki bo delovala v prostorih občine Ravne na Koroškem v torek, 26. marca, od 14.30 do 16.30, tako da pokličete 080 8180 ali pišete na gp@zagovornik-rs.si

Svetovalec se bo z vami pogovoril in vam svetoval ter vam pomagal izpolniti obrazec prijave o diskriminaciji, če se boste za to odločili.  

Popoldne ob 17. uri pa bo zagovornik načela enakosti Miha Lobnik na javni tribuni v Medgeneracijskem centru v Ravnah na Koroškem predstavil delovanje organa in odgovarjal na vaša vprašanja o diskriminaciji.

Zagovornik načela enakosti je nov neodvisen državni organ. Podoben organ za varstvo pred diskriminacijo imajo vse države EU. V Sloveniji ga imamo dve leti in je lani obravnaval več kot 200 primerov, največ s področja zaposlovanja, invalidnosti in narodnosti.  

Pokličite in si rezervirajte termin za pogovor.

Več informacij o delu Zagovornika najdete na spletni strani www.zagovornik.si. Za dodatne informacije smo dosegljivi preko elektronske pošte gp@zagovornik-rs.si in na telefonskih številkah 01 4735 531.

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi