Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
4°C
JUTRI
22°C
6°C
Oceni objavo

Zaključek leta 2014

Društvo diabetikov Mežiške doline že vrsto let, vsako leto, pripravi srečanje svojih članov ob zaključku iztekajočega leta. Letošnje srečanje je bilo še izredno pestro, saj smo poleg rednega programa organizirali še interni srečelov, pri katerem je bila vsaka srečka dobitna.

 

V kratkem kulturnem programu se nam je predstavila skupina Zimski kosci iz Leš, ki so večino inštrumentov izdelali sami. Vsako našo aktivnost popestrimo z različnimi programi, ki nam pomagajo lajšati sladkorno bolezen, zato smo letos organizirali predavanje oskrbe ran, katerega nam je predstavila predstavnica podjetja Zaloker&Zaloker d.o.o. gospa Melita Grumerec.

 

Prav tako, pa nismo pozabili na priznanja, ki smo jih podelili direktorju zdravstvenega doma Ravne na Koroškem Stanislavu Pušniku in Zdravstvenemu domu Ravne na Koroškem, katerega vodi, saj nam vedno priskočijo na pomoč z svojimi nasveti pri organizaciji naših aktivnostih. Nismo pa pozabili na priznanja, ki so jih prejele naše članice skupine za izdelovanje ročni del, saj z njimi obdarimo naše člane v domovih starejših občanov s praktičnimi darili in čestitke ob različnih praznikih in voščilnicami za okrogle obletnice naših članov.

 

Veselo praznovanje smo zaključili ob glasbi našega prijatelja Blaža.

Oglejte si tudi