Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
2°C
JUTRI
13°C
-1°C
Oceni objavo

Piknik

Srečanje z metliškimi diabetiki

Društvo diabetikov Mežiške doline je v soboto 14. 6. 2014 organiziralo piknik za svoje člane, na katerega smo povabili tudi svoje prijatelje iz Društva diabetikov iz Metlike. V lepem sončnem vremenu smo se po zajtrku odpravili na bližnjo Brinjevo goro, priljubljeno pohodniško točko bližnjih prebivalcev Raven in Prevalj. Po dvournem pohodu smo na Vrhu Brinjeve gore obiskali malo cerkvico Kozma in Damjana – zavetnika bolnikov.

 

Po vrnitvi z gore nas je pričakal topel in okusen golaž, katerega smo vsi utrujeni slastno pojedli. Po kosilu smo se organizirali v skupine, ki so sodelovale v raznih športnih igrah kot so: namizni tenis, pikado, met na koš in rusko kegljanje.

 

Srečanje je pozdravil tudi župan Občine Prevalje, dr. Matic Tasič. Prav tako smo tudi poslušali kratko predavanje o oživljanju, ter druženje nadaljevali ob polni mizi dobrot izpod žara. Proti koncu piknika smo vsem trem zmagovalcem v posamezni športni disciplini podelili priznanja za dosežena mesta, ter opravili spominsko fotografiranje.

 

V prijetnem druženju smo pozabili na čas, ki pa je narekoval odhod naših prijateljev iz Metlike, ki so se nam zahvalili za povabilo ter nas v septembru povabili na njihov piknik v Metliko.

Oglejte si tudi