Logo MojaObčina.si

Ravne na Koroškem

DANES
22°C
8°C
JUTRI
23°C
9°C
Deli
699

Življenje pa teče naprej

V mesecu decembru so premierno predstavile igro v Kulturnem centru Ravne, ki je bil napolnjen do zadnjega sedeža. V letu 2016 je skupina nastopila v Koroškem medgeneracijskem centru, domu starejših na Fari, Koroškemu domu starostnikov Črneče in Slovenj Gradec, v Družbenem domu Prevalje, v Delavskemu domu Žerjav, v Kulturnem centru Ravne ob dnevu žena, v Strojanski reki, v Kotljah, na Muti in še kje. Nastopile so tudi na zaključku leta v Koroškem medgeneracijskem centru. Druga igra “Življenje pa teče naprej”; komedija v treh dejanjih; dogajanje med materjo in hčerko.

Gledališka skupina se je v Koroškem medgeneracijskem centru ustanovila leta 2015. Mentorica je ob ustanovitvi bila Tea Kovše, samozaposlena v kulturi, dramaturginja, režiserka in animatorka lutk, kasneje je mentorstvo prevzela Viktorija Pisar, prostovoljka. Članica skupine je pripravila in napisala igro “O, Marija !”. V skupini je sedem članic, vaje potekajo enkrat na teden oziroma po dogovoru pred javnimi nastopi. Občasno vaje potekajo tudi v Kulturnem centru Ravne.

Gledališko predstavo "Življenje pa tebe naprej", so dame in gospod predstavili na domačem odru v Kulturnem centru Ravne in do solz nasmejale občinstvo.

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi