Logo MojaObčina.si
JUTRI
25°C
4°C
TOR.
24°C
5°C
Oceni objavo

Silvestrovanje na prostem

 

Čarobni dnevi v decembru na Ravnah se končajo z najdaljšo nočjo v letu, ki je hkrati tudi zaključek prazničnega meseca in številnih prireditev, ki potekajo na Ravnah na Koroškem v organizaciji Zavoda za kulturo, šport, turizem in mladinsko dejavnost.

 

Božične in novoletne koncerte, sejem ter številne druge prireditve na ravenski Mestni tržnici in okolici mesta, ki so potekali v praznično obarvanih, skoraj vilinskih ulicah in mestu je pospremilo tudi silvestrovanje na prostem, ki se je odvijalo na mestnem platoju s glasbenim programom.

 

V  najdaljšo noč v letu nas je s svojo glasbo popeljal in poskrbel za dobro razpoloženje in zabavo na prostem Ansambel Koroški korenjaki.


Ob polnoči je številnim občankam ter občanom in drugim udeležencem silvestrovanja čestital in nazdravil novemu letu župan Občine Ravne na Koroškem dr. Tomaž Rožen, ki je zbranim zaželel veliko lepega, uspešnega in srečnega v letu 2015.

 

Skupaj so se poslovili od starega leta in nazdravili novemu letu tudi Hotuljke in Hotuljci pred vaškim centrom Kotlje, kjer je prireditev organizirala Krajevna skupnost Kotlje. 

Oglejte si tudi