Logo MojaObčina.si
JUTRI
17°C
2°C
NED.
22°C
4°C
Oceni objavo

Prvi kros na Lešah

V soboto 30. maja, se je na Lešah nad Prevaljami v izvedbi lokalnega športnega društva Kolovrat odvila 1. izvedba krosa za SLO pokal mladih v krosu.

 

»Krosa se je udeležilo rekordno število mladih kolesarjev Kolesarskega kluba Ravne, kar priča o tem, da je trener Robi Kordež s pomočnikom Blažem Podričnikom pravilno zastavil delo!« so povedali v klubu.

 

Po besedah vseh sodelujočih je organizator uspel pripraviti tehnično zelo zahtevo progo, prilagojeno vsem kategorijam, in priča smo lahko bili zelo razburljivim bojem. Kolesarji domačega kluba so dosegli štiri uvrstitve na stopničke in še kopico drugih dobrih uvrstitev. Tako je zmago dosegel Teo Pečnik v kategoriji U15, kjer je kot prvi Slovenec v letošnjem letu uspel premagati do sedaj nepremagljivega Hrvata Timoteja Kocjena, odličen pa je bil tudi Rok Naglič v kategoriji Open -  prikazal je namreč suvereno vožnjo in opravil z vsemi tekmeci. Prve stopničke do sedaj pa sta s tretjim mestom dosegla Tian Pečnik, kategorija U9, in Nejc Štern, kategorija U13.

 

Tudi ostali kolesarji Kolesarskega kluba Ravne so se borili po najboljših močeh in dosegli dobre uvrstitve.

Oglejte si tudi