Logo MojaObčina.si

Ravne na Koroškem

JUTRI
0°C
-8°C
PON.
2°C
-5°C
Deli
4117

Novoletni sprejem ter srečanje s poslovnimi partnerji in prijatelji

Leto 2017 je naokoli in že smo odločno zakorakali v prvi mesec novega leta. Mesec januar je mesec,  ko se radi ozremo nazaj in pogledamo, kaj vse nam je prineslo minulo leto, poveselimo se zaradi veliko dobrih stvari ter pestrih in aktivnih zadev, se za njih zahvalimo in si čim več lepega, pozitivnega zaželimo tudi za prihajajoče leto.

 

Ob vstopu v novo leto že vrsto let zapored poteka na Ravnah županov (po)novoletni sprejem ter srečanje s poslovnimi partnerji, predstavniki naših zavodov, društev in ustanov, sodelavci in prijatelji iz naše občine, Mežiške doline in Koroške. Sprejem oziroma popotnica k vstopu v novo leto je srečanje župana dr. Tomaža Rožena z gospodarstveniki in predstavniki javnega in družbenega življenja Občine Ravne na Koroškem ter vsemi, ki so v minulem letu soustvarjali podobo občine in pripomogli k temu, da postane občina še boljša, razpoznavnejša in lepša. To je hkrati zahvala vsakemu, ki je kakorkoli prispeval k mozaiku tega, kar se v naši občini dogaja.

 

V preddverju Kulturnega centra je povabljene pozdravil in sprejel župan Občine Ravne na Koroškem dr. Tomaž Rožen. Pridružila sta se mu podžupan Aljaž Verhovnik in direktorica občinske uprave Anita Potočnik Slivnik.

 

Za uvod smo prisluhnili najprej ravenskim kolednikom, kasneje nas je v slovesnost pospremil čudovit, dokaj glasbeno obarvan program ravenskih gimnazijcev.  

 

Zbrane je nagovoril in pozdravil župan Občine Ravne na Koroškem dr. Tomaž Rožen, se vsem zahvalil za sodelovanje v preteklem letu, predvsem za uspešno delo in skupna prizadevanja za razvoj občine v dobro naših ljudi. Predstavil je doganje in pester utrip preteklega leta na različnih področjih od športa, kulture, gospodarstva kot tudi občinskih projektov ter omenil načrte za novo leto 2017.

 

Družabno srečanje se je zaključilo s pogostitvijo in prijateljskim klepetom v mali dvorani Kulturnega centra, kjer je župan dr. Tomaž Rožen z zbranimi nazdravil novemu letu ter si z njimi izmenjal še nekaj želja in spodbud za naprej.

 

 

 

 

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
RIPS d.o.o.