Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
4°C
JUTRI
22°C
6°C
Oceni objavo

Mladinci OK Fužinar do uvrstitve v 1/4 finale

Z uradnim tekmovanjem v državnem prvenstvu za mladince, so domači igralci kot prvi izmed ekip Fužinar Sij Metal stopili na parket. V Šempetru so si z zmago proti Šoštanj Topolšici in kljub porazu proti Šempetru zagotovili mesto v 1/4 finalu. 

V prvi tekmi dneva so domači brez večjih težav ugnali Šoštanj z 2:0. Drugo tekmo turnirja pa so odigrali odbojkarji Fužinarja proti Šoštanj Topolšici. Z gladko zmago z 2:0 (11,11) so priložnost za igro dobili prav vsi igralci, ki so jo dobro izkoristili. Ekipa mladincev ima letos visoka pričakovanja, česar pa v drugi tekmi proti domačinom niso pokazali na parketu. Z neprepričljivo predstavo in po mnenju trenerjev Fužinarjevih mladincev Ježa in Veličkovića predvsem s premalo borbenosti in želje po zmagi, so zabeležili poraz proti Šempetru z 2:0. Kljub temu je osnovni cilj izpolnjen, saj se ekipa Fužinarja iz Šempetra vrača z vstopnico za 1/4 finalni turnir, kjer pa bo potrebno odigrati veliko bolj zrelo. 

Za Fužinar Sij Metal Ravne so nastopili: libera Golob in Merkač, Ranc 8 točk, Maklin 10, Glinšek 17, Slemenik 8, Adam 6, Tominc 1, Mori 2, Primik 2, Ramšak, trener Jež, pomočnik trenerja Veličković.

Naslednji turnir naše mladince čaka 29. oktobra. Že prihodnji vikend pa bo s 1. krogom 2. DOL pričela naša prva ekipa, ko bo nastopila v Slovenj Gradcu proti Mislinji.

Oglejte si tudi