Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
0°C
NED.
22°C
4°C
Oceni objavo

KKŠ Summer Break je uspel: mreže so se tresle, obiskovalci so uživali

Pretekli vikend je potekal v športno zabavnem duhu – na Športnem centru Ravne na Koroškem se je odvil prvi KKŠ Summer Break!

V soboto, 8. 7. 2017, malo pred 10. uro zjutraj, so se z vseh delov Koroške in tudi drugih delov Slovenije začeli zbirati tekmovalci, ki so prišli pomerit svoje moči z drugimi športniki. Na turnirjih je sodelovalo kar 150 športnikov! Ob 10. uri so se pričeli turnirji v tenisu, odbojki na mivki, košarki, malem nogometu, nogometu na umetni travi in pa vodni odbojki. Tekmovalci so kljub izredno vročemu soncu igrali izvrstno in se borili do zadnjega – najbolj vztrajni so bili igralci vodne odbojke, ki so svoje tekmovanje zaključili šele ob 11. uri zvečer!

Za pestro dnevno dogajanje in animacijo so poskrbeli animatorji in DJ-ji iz Collegium Mondial Travel, za osvežitev pa je bil za obiskovalce KKŠ Summer Break-a brezplačno na voljo letni bazen. Igralci so se borili za zmage, navijači pa so jih spodbujali in navijali.

V dobrodelni akciji »Plavam za utrip«, ki sta jo v sklopu dnevnega dogajanja na KKŠ Summer Break-u organizirala Koba sport in Frogica, se je zbiralo sredstva za nakup defibrilatorja, ki se bo namestil na športni objekt na OŠ Prežihovega Voranca Ravne na Koroškem. Organizatorji KKŠ Summer Break-a Klub koroških študentov so izjemno ponosni na vse obiskovalce, saj se je v sklopu dobrodelne akcije na dan dogodka zbralo kar 700 € sredstev!

Najpogumnejši obiskovalci KKŠ Summer Break-a so prinesli tudi šotore in jih postavili v kampu na prizorišču ter zabavo podaljšali še v nedeljo, kjer so lahko brezplačno uživali na bazenu še en dan.

Proti večeru, ko so se igralci osvežili in okrepčali, se je pričelo pripravljati večerno dogajanje – večer je ogrela skupina Sex Demons, sledila je podelitev nagrad zmagovalcem na odru, častni gost pa je bil podeljevalec nagrad, Tine Urnavt! Ko so vsi zmagovalci prevzeli svoje nagrade, so ustvarjanje zabave prevzeli energični Happy Ol' McWeasel, nato pa predali štafeto in razgreto množico srbskim Ritam Sex-i-Ja Red Hot Chili Peppers Tribute band. Do jutra so obiskovalce zabavali še OnePlan in Crazy for life.

Na koncu bi se še posebej radi zahvalili našim posebnim partnerjem: Občini Ravne na Koroškem, ZKŠTM Ravne, Mladinskemu hostlu Punkl ter Koroškemu gasilskemu zavodu za sodelovanje pri projektu!

Oglejte si tudi