Logo MojaObčina.si

Ravne na Koroškem

DANES
5°C
-4°C
JUTRI
2°C
1°C
Deli
1663

Jazzno 2018! z Blues breakersi

Slovo od preteklega leta, zakuhano vino, dobra družba, odlična glasba, tradicionalno  bluesovsko obarvano... Kje drugje kot v KMKC Kompleks in kaj drugega kot slovo od leta 2017.

 

Decembrski blues je v tokratni sezoni Jazza Ravne pripadal legendarni koroški zasedbi Blues Breakers.

 

To je bil vrhunski večer, ki je postregel ob zaključku leta s posebnimi in izjemnimi blues glasbeniki, ki pa so na odru KMKC Kompleks že stali.

 

Petintrideset let legendarne koroške blues zasedbe! Avstrijski Blues breakersi namreč skupaj muzicirajo že skoraj 35 let in spadajo med legende bluesa, ki vedno razvnamejo občinstvo ne glede na to, kje nastopajo. In nastopali so vse od Evrope do Kitajske ter poželi hvale kritikov in vedno številnega občinstva. So kot vino – starejši so, boljši so. Kdor jih pozna, ve, da gre za pristne, bluesu zapisane glasbenike, ki se razdajajo na odru. Tisti, ki jih niste poznali, ste jih spoznali v njihovi najboljši podobi na odru.

 

Zasedba: Dieter Themel (AT) – vokal, Arthur Ottowitz (AT) – ustna harmonika / harmonika / klaviature, Jörg Friessnegg (AT) – kitara, Helmut Spreitzer (AT) – bas kitara, Kiki Oswald (AT) – bobni.

 

Z gotovostjo lahko trdimo, da je na odru bila močna in dobra energija, ki jo je pravzaprav zelo težko opisati.

 

S tem koncertom se Jazz Ravne poslavlja od preteklega leta in vam vošči Jazzno 2018!

 

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij