Logo MojaObčina.si

Ravne na Koroškem

DANES
0°C
-2°C
JUTRI
1°C
-2°C
Deli
1750

Gimnazija Ravne na Koroškem prejela najvišje priznanje v šolstvu

Na svečani podelitvi, ki je potekala v Ljubljani je za odlično delo in inovativne pristope v izobraževanju Gimnazija Ravne na Koroškem prejela Kumerdejevo priznanje, ki ga podeljuje Zavod RS za šolstvo.

Od leta 1999 podeljuje Zavod Republike Slovenije za šolstvo posameznikom, skupinam ali institucijam za odlično partnerstvo pri razvoju in uvajanju novosti v vzgojno-izobraževalnih ustanovah, v sodelovanju z Zavodom Republike Slovenije za šolstvo, priznanja Blaža Kumerdeja.

S temi priznanji se ji želijo zahvaliti za visoke dosežke pri zahtevnem delu z mladimi, njihovo ustvarjalnost in inovativnost ter kakovostno sodelovanje, ki z njim zavodovi strokovnjaki ter učitelji, vzgojitelji in drugi delavci v vzgoji in izobraževanju prihajajo do skupnih boljših rešitev, ki ustrezajo zahtevam časa. Skupaj ustvarjajo šolo, ki vzgaja in izobražuje mladi rod za danes in jutri, ki teši in spodbuja njihovo radovednost, željo po odkrivanju novega in jih usposablja za reševanje nepredvidljivih vprašanj, ki jim jih bo zastavljalo življenje.

Priznanje Blaža Kumerdeja se podeljuje za dosežke pri uvajanju novosti na področjih predšolske vzgoje, osnovnih šol in srednjih šol, šol za otroke s posebnimi potrebami in dijaških domov, pa tudi za odličen končni izdelek, za nove rešitve s področja načrtovanja in uresničevanja kurikuluma ter za širjenje idej v vseh oblikah informiranja in izobraževanja.

Iskrene čestitke in uspešno pot še naprej.

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
RIPS d.o.o.