Logo MojaObčina.si
DANES
21°C
4°C
JUTRI
21°C
5°C
Oceni objavo

Fužinar gre naprej

Na zboru članov Nogometnega kluba (NK) Fužinar je klub dobil novo vodstvo. Dosedanjega predsednika Rajka Praznika je nadomestil Peter Stočko, izvoljeni pa so bili tudi novi člani upravnega odbora. 

Dosedanji predsednik je v preteklih šestih letih opravil izjemno delo. Pod njegovim vodstvom je članska ekipa NK Fužinar napredovala iz zadnje šeste lige v tretji rang tekmovanja. Formirana je bila tudi ženska članska ekipa, ki uspešno tekmuje v najvišjem rangu tekmovanja. V zadnjih dveh letih je lastnoročno prevzel še nogometno šolo, kar je doprineslo k izjemno povečanemu vpisu mladih nogometašev v letošnji sezoni. 

 

Dosedanji predsednik bo ostal vpet v delo NK Fužinar kot član upravnega odbora zadolžen za finance in marketing, žezlo predsednika pa je predal izkušenemu nogometašu in uspešnemu podjetniku Petru Stočku. Peter si je v ugodnem govoru zadal osnovni cilj da iz nogometne šole NK Fužinar pričnejo izhajati kvalitetni igralci in igralke.

 

Prva poteza v tej smeri je že bila storjena pretekli teden s pridobitvijo novega strokovnega vodje nogometne šole Sama Vidoviča.

 

Ostali izvoljeni člani upravnega odbora so bili Primož Igerc - podpredsednik zadolžen za ženski nogomet, Bojan Mravlak, Marko Ažman in Nejc Mlakar. Člana upravnega odbora bosta še sekretar Bojan Jehar in vodja nogometne šole Sanel Džambić, ki pa bosta formalno potrjena na prvi seje novega upravnega odbora.

 

Novo izvoljenemu vodstvu želimo veliko uspehov pri vodenju kluba. 

Oglejte si tudi