Logo MojaObčina.si
JUTRI
17°C
2°C
NED.
22°C
4°C
Oceni objavo

Ekipe OK fužinar odlične v preteklem vikendu

Ekipe OK Fužinar Metal Ravne so tudi v pravkar odigranih krogih bile uspešne. Prva ekipa je nastopila v Kočevju in s 3:0 premagala zadnjeuvrščeno ekipo lige, druga ekipa je bila prosta, v nedeljo pa so nastopili kadeti. Prva ekipa je zabeležila dve zmagi, druga ekipa je izgubila proti naši prvi ekipi, premagala pa je Korvolley Mislinjo z 2:0.

V preteklem vikendu je nastopila samo prva ekipa. Odpotovala je na gostovanje v Kočevje, kjer so brez težav slavili tudi s spremenjeno začetno postavo. Na tekmi so priložnost dobili vsi igralci, a to se v igri ni preveč poznalo, saj je Fužinar premagal Kočevje s 3:0. Tekma je trajala vsega 63 minut. V prvem nizu so igralci Fužinarja odlično servirali in povsem nadigrali domačo vrsto s 25:10. V drugem se je zgodba ponovila, a pri rezultatu 16:4 za Fužinar so slednji povsem popustili in dovolili Kočevju, da so se povsem približali. A v končnici so stvari na svoje mesto postavili naši odbojkarji in povedli z 2:0. Tretji niz je v začetku še bil izenačen, nato pa so rutinirano igralci Fužinarja tekmo pripeljalo do zmage s 3:0. Naslednja tekma člane čaka v nedelje ob 18. uri v domači športni dvorani, ko na Ravne prihaja SiPlayer Fram. Tekma bo izjemno pomembna v lovu za Šoštanjem in morebitnim drugim mestom, ki prinaša kvalifikacije za 1.DOL. Zato vabljeni, da pridete z glasnim navijanjen podpreti mlado ekipo Fužinarja!

V nedeljo je na Ravnah potekal turnir kadetov, kjer sta nastopili obe ekipi Fužinarja in Korvolley Mislinja. Na prvi tekmi sta se med seboj pomerili ekipi Fužinarja. Prva ekipa je dobila tekmo z 2:0, omeniti pa velja dobro borbo druge ekipe v drugem setu, ki se je končal s 25:23. Za drugo ekipo nastopajo starejši dečki, ki so v drugi tekmi turnirja z 2:0 premagali Korvolley Mislinjo. Zadnja tekma je potekala med Fužinarjem I in Korvolleyem, ki se je končala z zmago domačih z 2:0. Naslednji turnir čaka drugo ekipo v Mislinji že naslednjo nedeljo, nato pa boste obe ekipi ponovno aktivni na zadnjem turnirju, ki bo 11. marca na Ravnah. Za prvo ekipo so nastopili: Tominc 16, Podričnik 9, Glinšek 9, Primik 7, Ramšak 4, Merkač 4, Vučetić 3, Ramšak mlajši 2, Belaj. Za drugo ekipo pa so nastopili: Hovnik Rožen 14, Hribernik 11, Fink 8, Verdnik 4, Krajnc A. 4, Vertačnik 3, Beondič 3, Ranc 1, Navodnik, Pakar, Krajnc K., Špenger, Robnik.

 

Oglejte si tudi