Logo MojaObčina.si
DANES
22°C
7°C
JUTRI
19°C
8°C
Oceni objavo

Državno prvenstvo RS v namiznem tenisu

24. člansko državno prvenstvo RS v namiznem tenisu na Jesenicah se je odvijalo 28. februarja in 1. marca 2015.

Igralki NTK Interdiskont Manci Fajmut je že tretje leto zapored uspelo osvojiti laskavi naslov članske državne prvakinje Slovenije v namiznem tenisu.

 

Ravenčanka Manca Fajmut, ki trenira pod vodstvom trenerja Darka Jamška, je ponovno pokazala, kako dobra namiznoteniška igralka je. Trener ji je ves čas tekme stal ob strani, jo spodbujal in ji dajal odlične napotke.

Fajmutova je brez težav opravila s tekmicami in si priigrala nastop v finalu, kjer je bila večji del obračuna premočna, slavila je s 4 : 1 ter tako prišla še do tretjega zaporednega naslova. Naslov je prišel za Korošico v pravem trenutku, ali kot je sama dejala: »V NT centru že dve sezoni odlično treniramo in na prvenstvo sem prišla v dobri pripravljenosti. V finalu sem sicer pričakovala obračun z Galičevo, vendar sem kljub temu proti Pavčnikovi odigrala izredno skoncentrirano od prve do zadnje točke.«


Manci iskreno čestitamo za tretji zaporedni naslov posamične članske prvakinje Slovenije v namiznem tenisu in peti naslov članske prvakinje med dvojicami, čestitamo pa tudi Zali Veronik za drugi zaporedni naslov članske prvakinje v mešanih dvojicah.

Oglejte si tudi