Logo MojaObčina.si
DANES
11°C
5°C
JUTRI
18°C
5°C
Oceni objavo

Čarobno v decembru 2015

Veselje in razigranost se je v najbolj prazničnem mesecu pričela tudi na Ravnah na Koroškem. Po mestu je vse lepo okrašeno, poseben čar dajejo prižgane lučke in novoletni okraski. V veselem pričakovanju novega leta je v našem mestu zopet zadišalo po novoletnih dobrotah, po čaju in cimetu, sveže pečenih kolačkih ter smrekovih vejicah. Na mestni tržnici vam številni prodajalci ponujajo čudovite in okusne izdelke, vse od potic, kruha, piškotov, suhomesnatih izdelkov, sadja in zelenjave do drugih lepih izdelkov.

 

Predvsem vas še zmeraj vabimo, da se nam v času, ko se pripravljamo, da prijazno obdarimo svoje najbližje, pridružite in obiščite božično-novoletne stojnice ali se le sprehodite po praznično okrašenemu mestu.

Spoznajte pestro ponudbo, okusite vzdušje bližajočih se božičnih in novoletnih praznikov ter bodite priča spremljajočim kulturnim dogodkom in božično-novoletnemu programu, ki se bo odvijal po mestu in okolici.

 

Za najmlajše pa še sporočilo: »Božiček pride!« Pravzaprav je otroke že  obiskal to soboto n mestni tržnici. Obljubil pa je, da še kaj pride.

 

Društvo Sožitje Mežiške doline je v soboto, 19. decembra, predstavilo delček svojih dejavnosti z novoletno delavnico, okrasili pa so tudi smrečico in poskrbeli za lepo predpraznično vzdušje. Pridružile so se jim tudi članice Društva proti mučenju živali ter učenke in učenci OŠ Juričevega Drejčka z   učitelji. Živahno je bilo tudi z animacijsko skupino Vilina, za dobro glasbeno razpoloženje pa so poskrbeli mladi jazzisti pod taktirko Sama Kolarja. 

Oglejte si tudi