Logo MojaObčina.si

Ravne na Koroškem

DANES
1°C
-1°C
JUTRI
0°C
-7°C
Deli
1692

Božično-novoletni koncert

Bližajo se božično-novoletni prazniki in tudi letos nam je Moški pevski zbor Prostovoljnega gasilskega društva Ravne ta mesec veselja, pričakovanj ter obdarovanj popestril s prelepim božično-novoletnim koncertom v Kulturnem centru Ravne na Koroškem.

 

Pevski zbor ima že dolgoletno tradicijo, saj pojejo že od leta 1992, nastopajo na prireditvah v kraju, tudi udeležujejo pa se tudi srečanj gasilskih pevskih zborov Slovenije. Pod vodstvom zborovodkinje Tatjane Drabysheuskaja so nam zapeli ljudske, narodne in druge pesmi.

 

V zboru prepeva osemnajst pevcev. V goste so povabili ansambel Pvaninski abuhi in skupaj z njimi glasbeno obarvan večer zaključili s pesmijo Silvestrski poljub. Pred tem pa smo ob spremljavi na violino Melise Smovnik prisluhnili tudi pesmi Sveta noč.

 

Vse obiskovalce in poslušalce božično novoletnega koncerta je pozdravil župan Občine Ravne na Koroškem dr. Tomaž Rožen, spregovoril pa je tudi predsednik Prostovoljnega gasilskega društva Ravne Marko Petrič. Moderatorka programa pa je bila Aleksandra Sasa Horvat. 

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
RIPS d.o.o.