Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
4°C
JUTRI
22°C
6°C
Oceni objavo

OK Fužinar do prve zmage

Odbojkarji Fužinar Sij Metala Ravne so drugo ligaško sezono otvorili v Slovenj Gradcu, kjer so nastopili proti ekipi Korvolley Mislinja. Kljub ne najboljši predstavi so odigrali dovolj dobro, da so tekmo brez večjih težav dobili s 3:0. Nizi so se končali na 18, 19 in 19.

Ekipa Fužinarja v letošnji sezoni odkrito cilja na 1. mesto, ki prinaša direktno uvrstitev v 1.DOL. Na uvodni preizkušnji jih je čakal lokalni derbi z novincem v 2. DOL Korvolleyem Mislinjo. Uvodni niz je trener Veličković pričel z Lednikom, Dojčilovićem, Rakićem, Valentanom, Šavcem, Rancem in Libnikom. Prva postava je vseskozi kontrolirala potek srečanja in ni dopustila presenečenja. Po vodstvu z 2:0 pa je trener Veličković že v začetku tretjega niza pričel z menjavami igralcev, podajalca Lednika je zamenjal Mori, v nadaljevanju so sledile menjave Dojčilović - Levar, Rakić - Lesnik in Ranc - Jež. Slednji je vstopil na servis pri izzidu 21:19 za Fužinar, z zanesljivim izvajanjem začetnega udarca in po napakah domačih pa so odbojkarji Fužinarja niz dobili s 25:19, ter si priigrali prvo zmago s 3:0. 

Za OK Fužinar so nastopili: Šavc, Ranc, Jež, Lednik, Mori, Dojčilović, Levar, Valentan, Rakić, Lesnik, Tisovnik Enci, Libnik, Golob, trener Veličković.

Naslednja tekma odbojkarje Fužinarja čaka že to sredo, 18. Oktobra ko potujejo v Žužemberk na tekmo 4. kroga Pokala Slovenije. Prve domače tekme pa bodo na sporedu prihajajočo soboto. Ob 16. uri bo na parketu druga ekipa, ob 19. uri pa člane čaka tekma proti Braslovčam.

Oglejte si tudi