Logo MojaObčina.si
JUTRI
10°C
3°C
PET.
14°C
1°C
Oceni objavo

2. Koroški triatlon

2. Koroški triatlon

 

V nedeljo, 5. julija 2015, je na Ravnah na Koroškem potekal 2. Koroški triatlon, ki ga je organiziral Plavalni klub Fužinar Ravne na Koroškem. Triatlona se je udeležilo 68 posamičnih tekmovalk in tekmovalcev, ki so tekmovali v 20 štafetah. Tekmovali so v Šprint kros triatlonu (750 metrov plavanja, 16 kilometrov MTB in 5 kilometrov teka), Super šprint triatlonu za vsakogar (250 metrov plavanja, 8 kilometrov MTB in 2,5 kilometrov teka) ter Triatlonu za zaposlene v skupini SIJ in partnerje (250 metrov plavanja, 8 kilometrov MTB in 2,5 kilometrov teka).

 

Tekmovalci so tekmovali ločeno po spolu in starostnih kategorijah ter v štafeti. Izhodišče in cilj celotnega triatlona je bilo mestno kopališče. Tekmovalke in tekmovalci so triatlon pričeli na mestnem kopališču s plavanjem, nadaljevali s kolesarjenja in končali s tekom.

 

Najboljši so prejeli pokale in praktične nagrade, ki sta jih podelila podžupan Občine Ravne na Koroškem Aljaž Verhovnik, ki se je tudi sam udeležil Super sprint triatlona, in delegat TZS Mitja Dečman. Organizator je bila Triatlonska sekcija, ki deluje v okviru Plavalnega kluba Fužinar.

 

»Čestitke vsem udeležencem in seveda hvala za obisk. Zahvaljujemo se tudi vsem sponzorjem in organizacijski ekipi, ki je bdela nad izvedbo dogodka,« so še dodali organizatorji.

 

 

Rezultati 2. Koroškega triatlona - v galeriji fotografij

 

Oglejte si tudi