Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
0°C
JUTRI
11°C
-1°C
Oceni objavo

Izpolnite anketo in prispevajte k razvoju turizma v Občini Ravne na Koroškem!

Izpolnite anketo in prispevajte k razvoju turizma v Občini Ravne!

Vljudno vas vabimo k izpolnjevanju ankete o stanju in razvoju turizma v Občini Ravne na Koroškem. Vaši odgovori nam bodo pomagali opredeliti naslednje korake v turističnem razvoju občine.

Že od nastopa mandata trenutnega Občinskega sveta potekajo pogovori o tem, kako okrepiti turizem v občini. Turizem smo prepoznali kot eno od panog, ki bi jo lahko ciljno razvijali v prihodnje, kar pa zahteva strateški pristop. Ker želimo, da bi pri oblikovanju slednjega imeli čim širšo podlago, smo se odločili za izvedbo ankete med tistimi, ki so v turizmu udeleženi. To so tisti, ki si s turizmom služijo kruh – torej ponudniki in tisti, ki turistično ponudbo koristijo, torej občani.

Vabimo vas, da izpolnite anketo, ki smo jo oblikovali člani Komisije za turizem. Namen ankete je opredeliti tiste turistične dejavnosti, ki bi jim veljalo v naši občini posvetiti posebno pozornost.

Anketa je do 20. julija 2020 dostopna na tej povezavi: Anketa o turizmu na ravnah

Izpolnjevanje vam bo vzelo med 10 in 15 minut časa.

Anketa je anonimna. Spoštovana je zasebnost vaših podatkov in vaši odgovori se nikakor ne bodo povezovali z identifikatorji vašega računalnika oz. mobilne naprave oz. vašimi osebnimi podatki.

Rezultati ankete bodo služili kot podlaga za pripravo strategije razvoja turizma v občini, ki jo bo Komisija za turizem pripravila v nadaljevanju svojega dela. Strategija bo tudi javno predstavljena.

Vaš prispevek k tej strategiji prek izpolnjevanja ankete je neizmeren, saj gre za vsebine, ki jih najbolj poznate in uporabljate ravno vi.

Vnaprej se vam iskreno zahvaljujemo za sodelovanje in se veselimo vaših odgovorov!

S spoštovanjem,

Člani Komisije za turizem

Aleš LOGAR

Aljaž VERHOVNIK

Doris BRAJNIK

Milan MRĐENOVIĆ

Mojca ERJAVEC

Saša JELEN

Tina DELALUT SMRTNIK

Viktorija BARBIČ

Oglejte si tudi