Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
0°C
JUTRI
22°C
4°C
Oceni objavo

Znane zasedbe decembra v Kompleksu!

Koroški mladinski kulturni center Kompleks ohranja tradicijo organiziranja kvalitetnih prireditev, ki mladim ter mladim po srcu prinašajo manj komercialne dogodke. V decembru se bo zvrstilo kar nekaj tovrstnih – od imitatorjev slavnih The Beatles, dobrodelnega koncerta, vrhunskega jazza do zaključka leta s priznanim glasbenim ustvarjalcem Magnificom! Več na www.kompleks.it!


Vse od oktobra, odkar je Koroški mladinski kulturni center Kompleks zopet odprl svoja vrata, vsak teden od četrtka do sobote ponuja kvalitetne kulturne programske vsebine. Mesec december bo še posebej udaren, saj organizirajo nemalo raznolikih dogodkov.

 

V četrtek, 4. decembra 2014, bodo obujali spomine na odlično glasbo osemdesetih let, dan kasneje pa gostijo HELP! A Beatles Tribute skupino, ki z veliko natančnostjo izvaja glasbo legendarnih The Beatles. Zasedbo HELP! A Beatles Tribute odlikuje upoštevanje aranžmajskih podrobnosti, ki jim člani zasedbe namenijo veliko pozornosti.Koncert vsebuje izjemno kostumografijo ter glasbene inštrumente, ki so bili zaščitni znak skupine The Beatles. Izvajanje glasbe na teh inštrumentih pa zagotovi kvaliteto zvoka, ki jo publika dobro pozna in obožuje. Sobota 6. decembra je namenjena dobrodelnemu koncertu za Korošca Prošta, ki potrebuje pomoč, nastopile pa bodo mlade koroške glasbene skupine, manjkal ne bo niti prekaljen koroški glasbenik Milan Kamnik.


11. decembra se obeta nekaj vrhunskega jazza, saj v goste prihaja Ian Siegal ter Mike Sponza Blues Band. Petek je namenjen dijakom in njihovem žuru, sobota, 13. decembra pa bo še posebej pestra. V KMKC Kompleks namreč prihaja White Wonderland ter test leta papirnatih letal, hkrati pa je Kompleks soorganizator dogodka Predbožični park, ki bo v Grajskem parku Ravne poskrbel za pravo božično dogajanje in vzdušje: od delavnic, stojnic, nastopa glasbenih šol, zborov … do koncertov.

 

Pred zaključkom sezone si bodo obiskovalci v četrtek, 18. decembra, lahko brezplačno ogledali zelo priljubljen film slovenskega režiserja Mitje Okorna, in sicer Pisma Sv. Nikolaju. V soboto, 20. decembra pa KMKC Kompleks gosti enega bolj prepoznavnih glasbenih ustvarjalcev – Magnifica. Težko pričakovani koncert Magnifica in zasedbe bo postregel z mnogimi uspešnicami, med katerimi so mnoge že zimzelene.

»Sezona 2014/2015 je polna dobrih in različnih dogodkov. Gostimo tako nepoznane skupine, ki so nam hvaležne za ponujeno priložnost kot prekaljene glasbenike, ki bi si jih za

 

tako ugodno ceno, kot jo ponujamo, marsikdo samo sanjal slišati. K temu dodajmo še vrhunski Jazz Ravne, literarne večere, predstave, tematske in klubske večere, izobraževanja ... Naš program je vsekakor kvaliteten in upam si trditi, da dajamo vse od sebe. Tako leto 2014 zaključujemo v našem stilu – z oblico kvalitetnih dogodkov, vstop na katere omogočamo s prijaznimi cenami,« je dejal direktor KMKC Kompleks, Tadej Breznik.

KMKC Kompleks mesečno organizira okoli 15 dogodkov, ki zajemajo kvalitetne, velikokrat bolj alternativne vsebine, s katerimi mladim ponujajo možnost manj komercialne zabave in izobraževanja.

www.kompleks.it

Oglejte si tudi