Logo MojaObčina.si

Ravne na Koroškem

JUTRI
5°C
-4°C
PET.
1°C
-5°C
Zdravje in lepota, Alternativna medicina, Seminarji in delavnice

Čarobnost obraza

Predstavitev

Čarobnost obraza * Ravne na Koroškem

 

Na vse terapije, tretmaje in tečaje, ki jih nudimo na Ravnah na Koroškem, se lahko naročite na GSM 031 746 993 ali na e-mail: carobnost.obraza@gmail.com 
 

Tečaji * REIKI * Access Bars * joga obraza * se lahko ob zainteresiranosti izvedejo tudi v vašem kraju. Pokličite in dogovorili se bomo :)

 

Kateri tretma vas pokliče:

* Obrazna refleksoterapija Sorensensistem TM (tretma) je neboleča, prijetna, sproščujoča in ima hitre učinke. Blagodejno deluje na imunski sistem, hormonalno ravnovesje, možgane in živčni sistem, mišice, organe in čustvene težave. Posebej uspešna je pri obrazni paralizi, glavobolih, migrenah, težavah s sinusi, učnih in vedenjskih težavah otrok, hormonskih motnjah ter posledicah stresa. Preko centralnega živčnega sistema se po tej metodi v telesu sproščajo kemične substance, ki so povezane z imunskim sistemom in z endogenim mehanizmom vplivajo na bolečino. Takšna metoda omogoča odpravljanje vzrokov zdravstvenih težav in hkrati pospešuje proces zdravljenja.

• Japonski cosmolifting obraza: (tretma) globoka sprostitev, pomlajevanje obraza, lepša in bolj prekrvavljena koža, odprava globokih gub, odpravlja toksine, globinska stimulacijo podkožnih mišic, prekrvavitev in lifting obraza, s stimulacijo akupresurnih in nevroloških točk pa izboljšate zdravje in čustveno ravnovesje. Je kombinacija različnih metod obrazne refleksoterapije, ki vpliva tako na obraz kot na celo telo iz notranjosti telesa. Je popolnoma naravna in neinvazivna. … je čudovita tehnika ki pomladi, prekrvavi, učvrsti naš obraz...kot da mišice obraza pelješ v fitnes...kot masaža, vendar drugače, intenzivnejše :) 

 

* Access Bars® je osnovna tehnika Access Consciousness™, (tretma in tečaj), ki nam daje možnost, da spremenimo vse, kar ne deluje v našem življenju. Pri tej tehniki z rahlim dotikom 32 točk na glavi sprostimo ves naboj, ki se je tekom življenja nabral v zvezi z denarjem, zdravljenjem, mirom, telesom, kreativnostjo, kontrolo, obliko, strukturo, radostjo, žalostjo, zavestjo … V možganih se zgodi razelektritev in sprostijo se vse energije, ki so ujete v možganih in telesu. Lahko bi rekli, da z barsi pobrišemo vse nekoristne “datoteke”, ki se nahajajo v našem umu in nam omejujejo, da bi v življenju videli več možnosti. Z aktivacijo točk na glavi se sprostijo vsi naboji, osvobodi se energija, s tem pa se ustvari prostor za ustvarjanje drugačnih in novih možnosti. Če vemo, da vzroki za naše bolezni in težave na različnih življenjskih področjih ležijo v negativnih prepričanjih in stališčih, potem lahko z aktivacijo barsov pričakujemo spremembe tako na področju fizičnega zdravja kot na področju odnosov. Ko je enkrat narejena aktivacija barsov, bodo ti do konca življenja opuščali energijo, ki je v njih shranjena. Hitrost sprememb v vašem življenju je odvisna predvsem od tega, kako pogosto prejemate bars tretmaje. Namreč vsakič, ko tretma ponovite, bodo učinki opuščanja bolj dinamični. Bolj pogosti so tretmaji, bolj intenzivne so spremembe.

Joga obraza (tečaj)  je sistem preizkušenih vaj za učvrstitev obraznih mišic. Vadba obraza ugodno vpliva na žleze z notranjim izločanjem, stimulira naše notranje organe in prepreči izgubo mišične mase na obrazu. Kar 57 mišic vam bo za vadbo hvaležnih na obrazu. »Musklfiber« obraza zagotovljen. Na voljo so * redni tečaji * tečaji za podjetja * mesečne vadbe*

* REIKI-univerzalna življenjska energija (terapija in tečaji) Reiki lahko dela vsak, ki je prejel iniciacijo. Ker ne dajemo svoje energije, se ne iztrošimo. Zeloooo zeloooo uporabna in enostavna metoda za osebno rast in hkrati za zdravljenje sebe in drugih. Z reikijem lahko pomagate sebi, svojim, tudi živalim, rožam. Lahko se uporabi za energijsko čiščenje prostora, kristalov …. uporaba je skoraj neomejena :) Ni potrebno, da imamo posebne sposobnosti, temveč je namenjen vsem. Ni potrebno nikakršno predznanje, posebna vera ali prepričanje. Ne glede, na kakšnem duhovnem nivoju se oseba nahaja, deluje enako. Bolj ko uporabljamo Reiki, močnejši pretok energije teče skozi naša telesa, najsi bo to za samozdravljenje ali zdravljenje drugih.

 

In še bi se kaj našlo za vas :)

Veselim se srečanja z vami :)

Jožica ŠUMAH KORDEŽ

Certificirana obrazna refleksoterapevtka Sorensensistem, Usui Reiki in Imara Reiki mojstrica, Bars fascilitatorka licencirana učiteljica joge obraza

 

Zadnje vsebine