Logo MojaObčina.si

Ravne na Koroškem

DANES
19°C
7°C
JUTRI
20°C
6°C

Delavnica MEDNARODNI, POSLOVNI IN DIPLOMATSKI PROTOKOL

Organizator: OBMOČNA OBRTNO-PODJETNIŠKA ZBORNICA RAVNE NA KOROŠKEM
Vstopnina: Vstop prost


Vabljeni, da se nam pridružite na brezplačnem  predavanju o protokolu, ki bo v sredo, 22. januarja 2020, od 9.00 – 16:00 ure,  v Kuharjevi dvorani, Koroška osrednja knjižnica dr. Franca Sušnika, Na gradu 1, 2390 Ravne na Koroškem.

Predstavitev vsebine izobraževanja:

Protokol je umetnost ustvarjanja pravega okolja za sklepanje poslov in vodenje diplomacije. Protokol posamezniku omogoča, da se počuti udobno in sproščeno, ter mu krepi zaupanje in avtoriteto pri njegovih prizadevanjih. Pravila protokola so namenjena ohranjanju spoštljivosti in vljudnosti med mednarodnimi organizacijami gospodarskimi družbami, podjetji in njihovimi predstavniki. Čeprav smo v zadnjem času v korporativni in diplomatski praksi večji stopnji neformalnosti, se pravila protokola strogo uporabljajo in jih je treba natančno upoštevati. V današnjem globaliziranem gospodarstvu imata mednarodno poslovanje in diplomatski protokol čedalje pomembnejšo vlogo. Na izobraževanju boste okrepili in usvojili znanje s področij poslovnega in diplomatskega protokola, sodobnega bontona in znanja s področja medkulturnega komuniciranja. 


O predavateljici:
Duša Barbara Vidanović je direktorica vodilnega svetovnega podjetja, ki izvaja programe usposabljanja za vodilne in vladne kadre o diplomatskem protokolu, mednarodnem poslovnem protokolu, bontonu in medkulturni komunikaciji. Vodila bo usposabljanja v Sloveniji. Je svetovno priznana avtoriteta s področja mednarodnega poslovanja in diplomatskega protokola z bogatimi izkušnjami. Za njo je izvrstna kariera v diplomatski službi, poleg tega pa jo bogatijo številne izkušnje v mednarodnem poslovanju in sodelovanju z uglednimi nacionalnimi vladami, mednarodnimi organizacijami ter najuspešnejšimi korporacijami na svetu.

Število mest je omejeno. Prijavite se tukaj!

Predavanje je za udeležence brezplačno. 

Zaradi velikega  interesa vas prosimo, da nam pravočasno sporočite odjavo, v kolikor se delavnice ne bi utegnili udeležiti. S tem daste možnost komu drugemu, da se delavnice lahko udeleži. Ker se je pri preteklih naših delavnicah vse prevečkrat zgodilo, da se kljub prijavi nekateri posamezniki delavnice niso udeležili in niti svoje odsotnosti niso sporočili, smo sprejeli odločitev, da se tisti, ki ni opravičil svoje odsotnosti, naslednjih treh naših brezplačnih delavnic ne more udeležiti. Prosimo za razumevanje, saj s tem želimo zagotoviti brezplačne delavnice vsem tistim, ki se jih bodo res udeležili, ker moramo marsikdaj kakšno prijavo zavrniti zaradi omejitve mest. Poleg tega je vse povezano tudi s stroški, tako najema (velikosti) dvorane kot naročene postrežbe. 


Predavanje ob finančni podpori Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropske unije (Evropski socialni sklad) organizirata Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad RS in  Območna obrtno-podjetniška zbornica Ravne na Koroškem.Všečkaj objavo

Oglejte si tudi