Logo MojaObčina.si
DANES
29°C
16°C
JUTRI
28°C
17°C
Oceni objavo

ZARADI SLABEGA VREMENA 1. MEMORIAL TOMAŽA ROZMANA PRESTAVLJEN NA 6. 5. 2023

Aprila mineva eno leto odkar smo se poslovili od Tomaža Rozmana, katerega vam verjetno ne rabimo posebej predstavljati, saj je bil Tomaž z nami od samih začetkov organiziranih tekmovanj in drugih s prstometom povezanih druženj ter nezgrešljiv del naših dogodkov kot tekmovalec, animator, organizator, fotograf...in sočasno delitelj dobre volje ter ustvarjalec tisočih nasmehov, ki nam jih je spontano risal na naše obraze.

Vabljeni k udeležbi na vrhunskem turnirju, ki ga soigralci, prijatelji pripravljamo v njegov spomin. Potrudili se bomo za odlično organizacijo tekmovanja in vsem kar sodi zraven. Del dogajanja bo za zaključek pestrega prstometnega dogajanja v Podnartu pod večer (ob 20.00 h) še vrhunski STAND UP - Marko Žerjal s svojo ekipo. Vse v stilu spomina na Tomaža Rozmana - PRSTOMET začinjen s TOP humorjem. Se vidimo.

Tomažev  turnir – trojke bo v soboto, 15. 4. 2023 na igriščih ŠD Podnart, pričetkom ob 10.00 uri. 

Ker smo odvisni od vremena se v primeru dežja turnir prestavi  na soboto, 6.maj 2023 - STAND UP predstava pa bo seveda izvedena v vsakem vremenu :)

Tekma šteje tudi za 12. POKAL SLOVENIJE 2023 v organizaciji POS – Prstometne organizacije Slovenije in ŠD Podnart.

Prijave po razpisnih pogojih za tekme PS posredujte izključno na mail: info@prstomet.si

Turnir je odprtega značaja in na njem lahko nastopi kdorkoli - uraden rok za prijave pa je sreda,   12. 4. 2023. Oglejte si tudi