Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
4°C
JUTRI
18°C
6°C
Oceni objavo

OB DNEVU ŽENA

Ob dnevu žena Vas 7. sušca 2014 ob 17. 30. uri vabimo v Čebelarski razvojno-izobraževalni center Gorenjske na odprtje razstave likovnice Tanje Eržen, ki ji bo sledila predstava OSVOBOJENA ŽENSKA Gregorja in Annemarie Kuralt Niedermayer.
Annemarie in Gregor Kuralt Niedermayer sta posebej za ta večer pripravila izsek iz predstave Freed (wo)man – Osvobojena ženska.

 

Uživali boste lahko v predstavi, v kateri se prepletata modrost in praktično znanje, vpeto v gledališče, film, lastno glasbo, poezijo in ples.

 

To je zgodba o Amaliji, kateri so prišepetovane skrivnostne modrosti in napotki, kako najprej ozavestiti in se nato prebiti skozi vzorce potlačenih čustev in strahov ter zaživeti svobodno in izpolnjeno življenje.

 

Med predstavo boste lahko na velikem platnu v živo spremljali tudi nastajanje slike likovnice Tanje Eržen. V svoji ljubi umetnosti slikarstva in kiparstva se je uspela odpreti in izživeti svoj svet, svojo ljubezen, osvoboditi svojo filozofijo in pogled na svet skozi material, ki je postal njen soplesalec v izražanju. Čustven naboj trenutka.

 

Prisrčno vabljeni!

Oglejte si tudi