Logo MojaObčina.si

Radovljica

DANES
10°C
-4°C
JUTRI
14°C
-5°C
2074

Vabilo k sodelovanju v anketi o urejanju parkiranja v občini

Občinska uprava je že v lanskem letu napovedala oblikovanje nove parkirne politike za območje občine, saj se tako kot v večini slovenskih občin tudi v radovljiški soočamo s problematiko parkiranja. Cilj je pripraviti sistemske rešitve, ki bodo izboljšale dostopnost do parkirišč čim večjemu številu različnih uporabnikov.


Pri oblikovanju ukrepov bodo upoštevani tudi mnenja in predlogi prebivalcev glede možnih rešitev problematike parkiranja. V ta namen je na spletni povezavi https://www.1ka.si/a/322207 objavljena anketa, ki bo odprta do konca februarja. Vabimo vas, da anketo izpolnite v čim večjem številu.


Sveženj predlogov ukrepov za različna parkirišča bo predvidoma v aprilu javno predstavljen, o njem pa bo organizirana tudi javna razprava. Prejeta stališča bodo upoštevana pri pripravi novega odloka o regulaciji mirujočega prometa, vključno z določitvijo območij različnih režimov parkiranja, pravic različnih uporabnikov parkirišč, možnosti plačevanja parkirišč in časovnih omejitev brezplačnega parkiranja, ki ga bo v letošnjem letu obravnaval občinski svet.

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi