Logo MojaObčina.si
DANES
24°C
6°C
JUTRI
20°C
7°C
Oceni objavo

Radovljiško drsališče odpira vrata

Ljubitelji aktivnosti na ledeni površini bodo ta petek, 4. decembra, prišli na svoj račun – ob 15. uri se namreč odpira letošnja sezona pokritega drsališča v Športnem parku Radovljica.

Urniki in ceniki v primerjavi z lani ostajajo nespremenjeni. Za rekreativno drsanje, ki je za otroke do 18. leta brezplačno, za odrasle pa cena vstopnice znaša 2 evra, je drsališče rezervirano med tednom med 15. in 18. uro, med prazniki, počitnicami in vikendi pa med 10. in 18. uro. Več podrobnosti v prilogi.

Prav tako v petek pa bo občina predstavila tudi novo pridobitev v Športnem parku Radovljica, in sicer atraktivno napravo za vadbo na prostem (»Street Workout«), ki je nastala na pobudo in v sodelovanju s prostovoljci. Jan Švab je poskrbel za konstruiranje, izdelavo in montažo, Borut Marter in Aljaž Urbanc za dogovore glede lokacije in umestitve, občina pa je prispevala sredstva za material (konstrukcijo in varnostno podlago) ter pripravo terena v skupni višini dobrih 8.400 evrov.

V petek bodo zasvetile tudi praznične lučke. Ob 16.45 bo Turizem Radovljica na Linhartovem trgu pripravil prireditev »Prižgi luč!«. Program prazničnih prireditev December v Radol'c je objavljen na http://radolca.si/.

Oglejte si tudi