Logo MojaObčina.si
JUTRI
9°C
5°C
PET.
14°C
-1°C
Oceni objavo

Fotografski natečaj Dogodki v občini Radovljica 2016

Fotografsko društvo Radovljica že osmo leto zapored razpisuje natečaj Dogodki v občini Radovljica. Tema natečaja so letošnji dogodki v vseh krajih občine, prvič pa je razpisana dodatna tema, in sicer čebelarstvo in čebele v občini Radovljica.

Na natečaju lahko sodelujete z dokumentarnimi fotografijami javnih prireditev, kot so proslave, športni in kulturni dogodki, pomembni obiski..., večjih arhitekturnih oziroma okoljskih sprememb. Vsak lahko sodeluje s fotografijami za največ deset dogodkov, za vsak dogodek z največ štirimi fotografijami. Organizator sprejema samo digitalne fotografije v formatu JPG.

Na temo čebelarstvo in čebele v občini Radovljica v letu 2016 pa avtorji lahko sodelujejo s po šestimi fotografijami. Tema zajema človeka pri delu s čebelami, čebelnjake, proizvode medu, čebele…

Društvo fotografije za razpis sprejema do 31. januarja 2017. Najboljše fotografije bodo razstavljene v marcu prihodnje leto v Galeriji Avla Občine Radovljica.

Razpis »Dogodki v Občini Radovljica 2016/8« je objavljen na spletnih straneh Fotografskega društva Radovljica na tej povezavi.

Oglejte si tudi