Logo MojaObčina.si
JUTRI
24°C
8°C
SRE.
21°C
6°C
Oceni objavo

Vstopite v knjižni svet

V vseh enotah Knjižnice A. T. Linharta Radovljica so s 1. oktobrom pričeli s 4. sezono bralne akcije Ta veseli knjižni svet, ki je namenjena odraslim bralcem.

 

Akcija je bila lani lepo sprejeta, saj je sodelovalo 225 bralcev, kar 151 pa jih je prebralo vsaj sedem zahtevanih del ali več. Skupaj so prebrali in ocenili 1903 izvode knjig.

Tudi letos si bralci lahko izberete katerokoli knjigo s seznama Ta veseli knjižni svet. Ob izposoji boste dobili ocenjevalni listič, na katerem boste prebrano knjigo ocenili in nam, če boste želeli, zaupali svoje misli o prebranem. 

Bralci, ki boste do konca akcije prebrali vsaj šest proznih del in eno pesniško zbirko, boste na zaključni prireditvi prejeli priznanje za sodelovanje v akciji Ta veseli knjižni svet in nagrado. 

S to akcijo želijo v knjižnici ponuditi kvalitetno slovensko in prevodno leposlovje, trajala pa od 1. oktobra 2013 do 30. aprila 2014.

Branje je užitek, zato tudi vi vstopite v TA VESELI KNJIŽNI SVET in odkrijte literarna dela, ki so jih v Knjižnici A. T. Linharta Radovljica izbrali za vas.

Oglejte si tudi