Logo MojaObčina.si

Radovljica

DANES
27°C
17°C
JUTRI
29°C
16°C
VIPI, PODJETJE ZA PROIZVODNJO PIJAČ D.O.O.
Deli
Hrana in Pijača, Sadje in zelenjava , Živila ostala - proizvodnja, Kmetijstvo, Trgovina, Hrana in pijača, Proizvodnja pijač

VIPI, PODJETJE ZA PROIZVODNJO PIJAČ D.O.O.

Odprto

Danes 08.00‒16.00
Ponedeljek 08.00‒16.00
Torek 08.00‒16.00
Sreda 08.00‒16.00
Četrtek 08.00‒16.00
Petek 08.00‒16.00

Predstavitev

Podjetje Vipi, d.o.o. je zasebno podjetje, z bogato družinsko tradicijo, ustanovljeno leta 1957. Ukvarja se s proizvodnjo in prodajo sadnih sokov in osvežilnih pijač VIPI, sadnih in zeliščnih kisov ACETUM, izbranih žganih pijač KLANŠEK in ekoloških izdelkov za zdravo življenje.

Poslanstvo podjetja je skrb za zdravo življenje in varovanje okolja. Poudarek je na polnjenju sokov in pijač v vračljive in nevračljive steklenice, ki se v procesu proizvodnje uporabijo večkrat. Omogočajo vroče polnjenje in sokove brez dodanih konzervansov.

Posebej velja omeniti VIPI motni jabolčni sok, ki je popolnoma naraven in nepogrešljiv pri vsakodnevni zdravi prehrani. Izdelan je iz sveže stisnjenih slovenskih jabolk, ki so plod integrirane pridelave slovenskih sadjarjev. Sok je pasteriziran in brez vseh dodatkov (brez sladkorja in brez dodanih konzervansov).

Voda ali pijača z vašo etiketo

Zdaj imate priložnost, da si izberete pijačo, ki vam jo napolnimo z vašimi oznakami. Lahko se odločite za ETIKETO na kateri je vaša slika, risba, ime ali logotip.

To je tudi edinstvena priložnost za podjetja, za lastne marketinške aktivnosti. S svojimi oznakami se lahko predstavite ali promovirate svoje izdelke / storitve.

VIPI, PODJETJE ZA PROIZVODNJO PIJAČ D.O.O. VIPI, PODJETJE ZA PROIZVODNJO PIJAČ D.O.O. VIPI, PODJETJE ZA PROIZVODNJO PIJAČ D.O.O. VIPI, PODJETJE ZA PROIZVODNJO PIJAČ D.O.O. VIPI, PODJETJE ZA PROIZVODNJO PIJAČ D.O.O.