Logo MojaObčina.si

Radovljica

DANES
9°C
-1°C
JUTRI
11°C
-6°C
PAGON ŠPORT, MATEJ PAGON S.P. - AGENCIJA ZA ŠPORT IN PROSTI ČAS
Deli
Šport in rekreacija, Joga in pilates, Športna organizacija, Šport in rekreacija, Trgovina, Športni in rekreacijski objekt, Športna oprema in dodatki, Parki in igrišča, Osebni trener, Golf tečaj, Vadba in fitnes, Zimski športi

PAGON ŠPORT, MATEJ PAGON S.P. - AGENCIJA ZA ŠPORT IN PROSTI ČAS

Uradne ure

Danes 08.00‒20.00
Ponedeljek 08.00‒20.00
Torek 08.00‒20.00
Sreda 08.00‒20.00
Četrtek 08.00‒20.00
Petek 08.00‒20.00
Sobota 08.00‒20.00
Nedelja 08.00‒20.00

Predstavitev

PAGON ŠPORT, MATEJ PAGON S.P. - AGENCIJA ZA ŠPORT IN PROSTI ČAS smo športna agencija in ponujamo pester izbor športno - gibalnih programov za vse generacije.

Najmlajši pri nas najdejo obilo zabave v programu MALČEK GIBALČEK, ki jih popelje v igrivi svet športa in gibanja.

Šolska populacija se pri nas zabava in uči športnih veščin v športni šoli FIT-KO FUN, ki je netekmovalno usmerjena in ponuja odlično podlago za kvaliteten motoričen razvoj in zdrav življenjski slog.

Za odraslo populacijo izvajamo različne programe iz področja NORDIJSKE HOJE, SKIKE NORDIJSKEGA ROLKANJA, PREHRANE, SKUPINSKIH VADB PILATESA, OSEBNEGA TRENERSTVA IN SVETOVANJA.

Organiziramo različne dogodke, kot so rojstnodnevne zabave, športna srečanja za podjetja, team buildingi in predavanja, ter drugi dogodki na prostem.

Prav tako pa imamo na volje izdelke blagovne znamke VESELI ZAKLADKO, ki združuje orientacijske igre "ISKANJE SKRITEGA ZAKLADA", maskoto VESELI ZAKLADKO in animacije na različnih prireditvah. Komplete orientacijskih iger lahko najedte v naši spletni trgovini.

 

Za več informacij nas kontaktirajte!

PAGON ŠPORT, MATEJ PAGON S.P. - AGENCIJA ZA ŠPORT IN PROSTI ČAS PAGON ŠPORT, MATEJ PAGON S.P. - AGENCIJA ZA ŠPORT IN PROSTI ČAS PAGON ŠPORT, MATEJ PAGON S.P. - AGENCIJA ZA ŠPORT IN PROSTI ČAS PAGON ŠPORT, MATEJ PAGON S.P. - AGENCIJA ZA ŠPORT IN PROSTI ČAS PAGON ŠPORT, MATEJ PAGON S.P. - AGENCIJA ZA ŠPORT IN PROSTI ČAS PAGON ŠPORT, MATEJ PAGON S.P. - AGENCIJA ZA ŠPORT IN PROSTI ČAS PAGON ŠPORT, MATEJ PAGON S.P. - AGENCIJA ZA ŠPORT IN PROSTI ČAS PAGON ŠPORT, MATEJ PAGON S.P. - AGENCIJA ZA ŠPORT IN PROSTI ČAS