Logo MojaObčina.si

Radovljica

DANES
29°C
17°C
JUTRI
27°C
18°C
ČISTILNI SERVIS KAPLJICA
Deli
Storitev, Ostale storitve, Dom in Vrt, Čistilne storitve

ČISTILNI SERVIS KAPLJICA

Predstavitev

Iščete zanesljiv in ugoden čistilni servis?


Čistilni servis Kapljica je okolju prijaznejši čistilni servis in je bilo, leta 2008, med prvimi čistilnimi servisi v Sloveniji, ki je trgu ponudilo storitev ekološkega čiščenja.

Naše storitve so usmerjene tako v čiščenje poslovnih prostorov, kot tudi v čiščenje stanovanja ali hiše. Vsem ponujamo, tako kvalitetne storitve rednih intervalnih čiščenj, kot tudi vse vrste generalnega čiščenja. Kvalitetno opravimo tudi generalno čiščenje novogradnje ali objekta po renovaciji, za katere je za resnično dobro opravljeno delo, vedno nujna strokovna pomoč.

Poleg vseh vrst čiščenja smo specializirani čistilni servis za globinska čiščenja, oblazinjenega pohištva, sedežnih garnitur, preprog ter itisonov. Nekatere od naših strank pravijo, da pri storitvi globinsko čiščenje sedežnih garnitur, celo najboljši čistilni servis v Sloveniji, saj so bile izjemno navdušene nad osupljivimi rezultati našega inovativnega postopka čiščenja.

Med drugim se zavedamo, da resnično zadovoljstvo naših strankne pride le od brezhibno opravljenega dela, temveč tudi od zmerne cene, ter prijetnosti komuniciranja z vsemi vpletenimi v storitveni proces. Ker stremimo k dolgoročnemu poštenemu sodelovanju, postavljamo zadovoljstvo naših strank pred neposredni dobiček.

Tu se skriva naša glavna konkurenčna prednost: edinstvena politika poslovanja, ki je ugodna za stranke, poštena za zaposlene in prijazna do okolja. Vabimo vas, da z zanimanjem nadaljujete z branjem in skupaj bomo odkrivali prednosti, ki so pomembne prav vam.
ČISTILNI SERVIS KAPLJICA ČISTILNI SERVIS KAPLJICA ČISTILNI SERVIS KAPLJICA ČISTILNI SERVIS KAPLJICA ČISTILNI SERVIS KAPLJICA