Logo MojaObčina.si

Radovljica

DANES
15°C
6°C
JUTRI
16°C
3°C

Seminar Brain Gym 101: Odkrivanje ravnotežja v vsakdanjem življenju

Organizator: IZOBRAŽEVALNI ZAVOD SATURN
Vstopnina: 250€
www.braingym.si
Prvi dan bo seminar potekal od 15. ure dalje.
Kadar si želimo delovati sproščeno, pa čeprav imamo v življenju veliko izzivov in neizprosen temo, potrebujemo orodje, ki nas uči, kako to doseči. Na poglobljenem seminarju se učimo uporabljati sistem v kompleksnih postopkih in tako iskati uravnoteženost v različnih življenjskih situacijah. V treh dneh delamo na sebi in izkušamo bogastvo sistema ob tem pa se pripravimo na to, da bomo sistem zase in za svoje bližnje uporabljali v različnih situacijah, ko želimo stopiti korak naprej ali se soočiti z izzivi (starimi ali novimi) v življenju.
Za seminar ne potrebujete predznanja. Seminar se lepo dopolnjuje z ostalimi seminarji s tega področja. Ker je to licenčni seminar na prvi stopnji izobraževanja zanj prejmete originalen certifikat, pa še obsežen priročnik in slovensko potrdilo o 24-urnem izobraževanju, ki ga lahko v sistemu V-I uporabite za napredovanje.
Seminar je primeren za vsakogar, ki želi drugače pristopiti k svojemu učenju  ter napredku in izzivi v življenju, pa tudi učitelje, vzgojitelje, svetovalne in vodstvene delavce ...

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi