Logo MojaObčina.si
DANES
11°C
5°C
JUTRI
18°C
5°C
Oceni objavo

Člansko moštvo nogometnega kluba Radlje ob Dravi - prvaki

Medobčinske nogometne lige Maribor

Natančno dvanajst let po največjem uspehu Športnega društva Radlje, uvrstitve članskega moštva v 3. SNL – vzhod, so nogometaši članskega moštva Nogometnega kluba Radlje, dosegli naslednji odmeven uspeh.

Krog pred koncem tekmovanja v 1. MNZM ligi so si zagotovili naslov prvaka

1. MNZM lige in s tem uvrstitev v Štajersko nogometno ligo.

V drugem delu prvenstva so še dvanajstič ostali neporaženi. Na tekmi 25. kroga in hkrati zadnji tekmi pred domačim občinstvom,  so namreč v soboto 02. junija 2012 premagali ekipo NK Starše z rezultatom 2 : 0.

Za izreden uspeh so poleg nogometašev in njihovega trenerja g. Marka Pšeničnika, vsekakor zasluženi: Upravni odbor društva s predsednikom g. Erikom Marselom in podpredsednikom g. Primožem Verdnikom, Občina Radlje ob Dravi s postavitvijo modernega Športnega stadiona in s tem zagotovitvijo kakovostnih pogojev dela, vsi donatorji in sponzorji, tehnično osebje,  vsi volonterski člani društva in nenazadnje zvesti navijači.

Delo novega vodstva se je tako na najlepši način obrestovalo.

Nova Štajerska liga je vsekakor izziv za vse aktivne v Športnem društvu Radlje.

Za prihodnost in kvaliteto radeljskega nogometa se tako ne bo treba bati, saj v okviru društva dobro in strokovno deluje tudi Nogometna šola Radlje, ki vzgaja mlade nogometaše, za katere bo ta uspeh vsekakor nov izziv in cilj, v njihovem nadaljnjem razvoju.

Zadnjo tekmo bo člansko moštvo odigralo v soboto 09. junija 2012, ob 17. uri v Slivnici, kjer bo iz rok predsednika Medobčinske nogometne zveze Maribor prejelo pokal za prvaka 1. MNZM lige v sezoni 2011/12.

Po vrnitvi moštva iz Slivnice, bo ob 20.45 uri organiziran slavnosten sprejem nogometašem, v centru mesta Radlje.

 

VabljeniI!!!

 

Športno društvo Radlje ob Dravi se ob tej priložnosti zahvaljuje in iskreno čestita vsem omenjenim akterjem, pri odmevnem športnem uspehu društva in mesta Radlje ob Dravi.

 

sekretar ŠD Radlje ob Dravi:  Bojan Kus

Oglejte si tudi