Logo MojaObčina.si

Rače-Fram

DANES
10°C
-3°C
JUTRI
10°C
1°C
OBČINA RAČE-FRAM
Deli
Družba in javne storitve

OBČINA RAČE-FRAM

Število glasov: 0

Predstavitev

Spoštovani, prisrčno pozdravljeni na spletnih straneh OBČINE RAČE-FRAM. 

Bistvo naše občine so ljudje. V lepih, slikovitih in skrbno urejenih vaseh med Planico in Gorico, ki se spogledujejo z ravnicami Dravskega polja na eni ter gozdnatimi obronki Pohorja na drugi strani, nas živi nekaj preko sedem tisoč. Znani smo po svoji delovnosti, ustvarjalni trmi, odprtosti, štajerskem veselju in gostoljubnosti. Poleg naravnih in kulturnih lepot, ki so nam v ponos in jih radi pokažemo, goste z veseljem posadimo za mizo in jim ponudimo številne kulinarične dobrote ter kajpak tudi kaj proti žeji. Ker je pri nas v vseh ozirih in v vseh letnih časih prijetno, menimo, da nas je vredno obiskati in spoznati

Kot občina delujemo od leta 1995. Občani in okoličani nam priznavajo, da se je v tem času marsikaj spremenilo na bolje. Nam pa je poleg tega v ponos predvsem to, da se trudimo biti občanom in gostom prijazna občina. Eden od dokazov za to je tudi spletna stran; prebrskajte jo in prepričani smo, da boste našli marsikaj zanimivega in koristnega. 

Spoštovani občani, zahvaljujemo se za vašo pozornost in današnji obisk naše spletne strani. Upamo, da se bomo na tak način srečali še večkrat. Vsem zunanjim obiskovalcem pa velja prisrčno povabilo, da nas kmalu obiščete tudi čisto zares, zato: DOBRODOŠLI!