Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
2°C
JUTRI
17°C
3°C
Oceni objavo

Maja Povšnar je pripravljena na novo tekmovalno sezono

Tekmovalno leto in leto 2020 nasploh je bilo tudi za vrhunsko športnico Majo Povšnar iz Kokre povsem drugačno od pričakovanj. Potem ko je v prvih dveh mesecih z dveh velikih tekmovanj vrnila s srebrom, ji je načrte prekrižala epidemija.

»Leto 2020 sem začela odlično, z dobro predstavo borb na odprtem IBJJF evropskem prvenstvu v Lizboni in priborjeno srebrno medaljo v izjemni konkurenci. Nadaljevala sem že čez dober mesec s srebrno medaljo na elitnem AJP Grand Slamu v Londonu, po katerem sem imela misli že usmerjene v osvojitev medalje na profesionalnem svetovnem prvenstvu v Abu Dhabiju aprila, branitev naslova JJIF evropske prvakinje v Izraelu junija in bronaste medalje na JJIF svetovnem prvenstvu v Abu Dhabiju novembra,« je zapisala na svoji Facebook strani.

Načrti in plani pa se, zaradi nam vsem znane situacije v svetu, ki je ni pričakoval nihče, žal niso uresničili in tako je lansko tekmovalno v jiujitsu na žalost morala končati že marca.

»Rada bi se zahvalila mojemu sponzorju Frankstahl Slovenija in Občini Preddvor, ker so me kljub situaciji podpirali kot vsako leto doslej in mi omogočali, da sem ostala v odlični formi in še bolj pripravljena in motivirana za dosego ciljev v letu 2021,« še sporoča Maja Povšnar.

Stisnimo pesti, da ji bo letošnje leto omogočilo pot k ciljem!

P.L.P.

Besedilo: spletna stran občine Preddvor

Foto: Osebni arhiv Maje Povšnar

Oglejte si tudi