Logo MojaObčina.si

Preddvor

JUTRI
15°C
-6°C
SRE.
12°C
-2°C

Osveženo: Odpravljanje posledic vetra na cesti Preddvor - Jezersko

Preddvor, 12. 12. 2017 - V PGD Preddvor so včeraj popoldne sprožili sireno za splošno nevarnost, predvsem zaradi razmer  v dolini Kokre proti Jezerskemu, kjer je pihal  močan veter in rušil drevesa. Na Jezersko je odšla pomagat ekipa preddvorskih gasilcev. Po prekinitvi intervencije so zaradi neprevozne ceste do danes ostali  na Jezerskem, kjer so prespali, danes pa pomagali domačinom pri čiščenju ceste proti Kokri. 
Kot je povedal preddvorski župan Miran Zadnikar, pa je ekipa gozdarjev in vzdrževalcev cest zjutraj začela odpravljati posledice vetra v smeri iz Preddvora. Že zgodaj dopoldne so prišli do Spodnjega Jezerskega, do zaselka Bajte (Kanonir). »Šoloobvezni otroci,  ki so včeraj zaradi neprevozne ceste do Jezerskega ostali v gostišču Kanonir, so še zdaj v gostišču, kjer še vedno ni elektrike. Srednješolci in ena družina pa je prenočila v OŠ Kokra, kjer so na toplem, poskrbljeno je bilo tudi za hrano,«  je dopoldne  povedal župan.

Ekipa PGD Preddvor, ki je bila od včeraj na Jezerskem, se je nekaj pred 14-to uro varno vrnila v Preddvor, je sporočil župan Miran Zadnikar.

Cesta Preddvor - Jezersko je sedaj že  prevozna, vendar je še vedno zaprta za promet, razen za intervencijo.
Prosimo, da upoštevate navodila redarjev ob zapori.

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!