Logo MojaObčina.si
JUTRI
15°C
-1°C
NED.
12°C
-2°C
Oceni objavo

Govorim z žarom in z veseljem javno nastopam

Zavod za turizem Preddvor v sodelovanju z Agencijo Media Butik organizira seminar o javnem nastopanju, lepi slovenski besedi, pojavljanju v medijih ter številnih drugih vsebinah, ki so danes pri vsakem izmed nas še kako pomembne. Izobraževanje, ki bo potekalo v Domu krajanov na Zgornji Beli, obsega pet aktivnih srečanj po štiri šolske ure: 1., 8., 15., 22. in 29. oktobra 2019, od 16.30 do 20.30.  Skupina bo majhna, z največ 12 udeleženci.

Trening bo vodila Saša Pivk Avsec, dolgoletna radijska napovedovalka, novinarka, nominiranka za radijskega Viktorja popularnosti, moderatorka in voditeljica več sto prireditev. Saša je strokovnjakinja za nastope v in pred mediji. Izvaja tečaje retorike in uči veščine javnega nastopanja. Pridobila je diplomo London School of Public Relations in NPK radijska napovedovalka. Zadnja leta aktivno deluje kot PR-ovka za občine, organizacije, podjetja, glasbene skupine. Mikrofon je njena ljubezen, zato pozna vse, kar je treba vedeti o rabi tega pripomočka. Skrb za lepo slovensko besedo je njena strast.

Na petih srečanjih bomo govorili o naslednjih vsebinah:
- Kaj je retorika? Govor je človekovo zrcalo.
- Zakaj nastopati? Jaz nisem rojen za to.
- Osredotočenost na dihanje – dihajmo kot dojenčki.
- Vzljubi svoj glas. Povej naglas. Izražanje govornika.
- Trema je prijazna teta.
- Načrtovanje in priprava govora. Slovenska zborna izreka.
- Dovolite, da se vam predstavim – osnove bontona.
- Nastop pred kamero in mikrofonom. Mikrofon ni lizika.
- Vaje, vaje, vaje, vaje, vaje.


Cena 5-dnevnega seminarja znaša 140,00 EUR – DDV vključen, vanjo je všteta priprava programa po meri in gradiva, izvedba, vključno s snemanji/kamera (trening varianta) in potrdila o udeležbi.
Število mest je omejeno, zato vaše prijave pričakujemo čimprej, najkasneje do petka, 20. septembra 2019.
Prijave in informacije: T: 040 66 99 64 ali 051 697 736, E: info@visitpreddvor.si ali media.butik@siol.net.

Oglejte si tudi