Logo MojaObčina.si

Preddvor

DANES
8°C
-4°C
JUTRI
6°C
2°C
Deli

Preddvorski mladi šahisti uspešni na Medobčinskem prvenstvu osnovnih šol

V soboto, 18. 11. 2017, je v prostorih šahovskega kluba Stari Mayr v Kranju, potekalo medobčinsko prvenstvo osnovnih šol MO Kranj, Šenčurja, Nakla, Cerkelj na Gorenjskem, Preddvora in Jezerskega v šahu za učence in učenke. Tekmovanja sta se udeležili dve učenki in šest učencev iz OŠ Preddvor, kjer že tretje leto zelo aktivno in uspešno deluje šahovski krožek.
V kategoriji fantov, letnik 2006 in mlajši, je zmagal Miha Šlibar. Uspeh ekipe našega šahovskega krožka sta dopolnila Luka Šlibar s petim mestom in Jaka Urbanec s sedmim mestom. Pohvaliti velja tudi Aljaža Podpeskarja (3 točke), Andreja Boneta (3 točke) in Tevža Trobca (0,5 točke). Rezultati tekmovanja so na povezavi http://www.sah-zveza.si/rezultati/podatki/?rid=17509.
V kategoriji deklet, letnik 2006 in mlajše, sta našo šolo zastopali Teja Prestor in Meta Roblek. Na turnirju štirih tekmovalk je bila tudi gostja iz Škofja Loke, zato sta si dekleti prislužili vsaka svojo medaljo. Rezultati tekmovanja so na povezavi http://www.sah-zveza.si/rezultati/podatki/?rid=17511.
Čez štiri tedne, 16. 12. 2017, nas čaka gorenjsko prvenstvo, kjer bodo mladi preddvorski šahisti znova v igri za dobre rezultate.
Matjaž Šlibar, mentor šahovskega krožka na OŠ Preddvor

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij