Logo MojaObčina.si

Preddvor

DANES
6°C
-5°C
JUTRI
7°C
-7°C
Deli
3212

Poslovanje poslovnih subjektov v letu 2017

AJPES, Izpostavi Kranj, je podatke iz letnih poročil za namen državne statistke predložilo 92 gospodarskih družb in 123 samostojnih podjetnikov iz občine Preddvor. Več podatkov o poslovanju poslovnih subjektov v letu 2017 v občini Preddvor in v ostalih občinah Gorenjske regije, si lahko preberete v  Informaciji o poslovanju gospodarskih družb, zadrug in samostojnih podjetnikov v letu 2017 na Gorenjskem.

Vpogled v posamezna letna poročila poslovnih subjektov za zadnjih 5 let, je registriranim uporabnikom spletnega portala AJPES, omogočen v   spletni aplikaciji JOLP.

Obenem vas prijazno obveščamo, da je na voljo tudi Novi Fi=Po Finančni pomočnik. Analitično orodje Fi=Po je prenovljen, tako da ta sedaj na enem mestu združuje vse, kar je potrebno  vedeti o poslovanju slovenskih poslovnih subjektov. Fi=Po Finančni pomočnik je dostopen tudi prek mobilnih naprav in se ga lahko neomejeno uporablja vedno in povsod. Vključuje nov kazalnik tveganja ter številne nove grafične prikaze in primerjave.  Več o produktu je na voljo po kliku na  Fi-Po.

Povezave

Ajpes

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!