Logo MojaObčina.si
JUTRI
10°C
2°C
NED.
13°C
-1°C
Oceni objavo

Igrišče v Kokri zgrajeno

Občina Preddvor z veseljem objavlja novico, da je zaključila z izgradnjo večnamenskega igrišča v Kokri. Kot se je izkazalo igrišče že uporablja Podružnična šola v Kokri, kjer v dopoldanskih urah izvajajo vadbo na prostem. 

Kljub vsemu pa celoten projekt ureditve prostora za šport in rekreacijo, še ni zaključen. S pomočjo sredstev namenjenih Krajevnim odborom, bo KO Kokra izgradil še nekaj igral za najmlajše. Igrala bodo nameščena na podestu nad športnim igriščem. 

Občina pa se je že javila tudi na razpis Fundacije za šport s projektom izgradnje pomožnega športnega objekta ob večnamenskem športnem igrišču. Ta objekt pa bo namenjen tako kot servisni objekt (sanitarije in skladišča za športne rekvizite) kot tudi za druženje športnikov in občanov v zunanjem delu objekta. V kolikor bomo na razpisu uspešni, lahko dobimo kar do 50 % sofinanciranje stroškov izgradnje pomožnega športnega objekta. Izgradnja slednjega je sicer planirana za leto 2022.

Uporaba športnih rekvizitov je na lastno odgovornost. Uporabnike in obiskovalce prosimo, da prostor ohranjajo čist ter poskrbijo za svojo varnost in varnost drugih obiskovalcev. 
Želimo si, da bi bil ta prostor res prostor druženja v športnem duhu, tako za krajane, šolarje kot druge obiskovalce.
 

vir: Občina Preddvor


Dokumenti, priloge:

Oglejte si tudi