Logo MojaObčina.si

Preddvor

DANES
7°C
-5°C
JUTRI
2°C
-1°C
Deli
3545

gRajski Preddvor vabi

Zavod za turizem Preddvor je v sodelovanju z Župnijo Preddvor, Športnim društvom Divji zajci in Turističnim društvom Preddvor pripravil niz decembrskih dogodkov, ki so jih poimenovali gRajski Preddvor.

 

Prihodnji vikend bodo na svoj račun prišli ljubitelji gledališča in glasbe: v petek, 15. decembra, bo ob 20. uri v kulturnem domu v Preddvoru nastopila Lucija Ćirović v monokomediji za odrasle S TREBUHOM ZA KRUHOM, v soboto, 16. decembra, ob 19.30, bo v župnijski cerkvi koncert a cappella gospel zbora BEE GEESUS, v nedeljo, 17. decembra ob 16. uri pa bo v kulturnem domu Muzikal za otroke MOJČIN LEPI SVET .

Zanimivo bo tudi dogajanje v prazničnih dneh: dan pred božičem bodo pred župnijsko cerkvijo uprizorili Božično igro NEBEŠKA MELODIJA, na božični dan bo ob jezeru Črnava POTOP BOŽIČNEGA DREVESCA, dan kasneje pa bo tam TEK BOŽIČKOV. Otroci bodo lahko sredino in četrtkovo počitniško dopoldne preživeli na ustvarjalnih delavnicah v TICu. Podrobnosti si preberite v priloženem dokumentu.

 Vsi dogodki so brezplačni. Pri predstavah S trebuhom za kruhom in Mojčin lepi svet se bodo zbirali prostovoljni prispevki, ki bodo namenjeni bodo šolskemu skladu OŠ Matije Valjavca Preddvor ( kritju stroškov šole/vrtca v naravi učencem/otrokom iz socialno šibkejših družin).

 

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!